Johanna Ra­ja­mä­ki va­lit­tiin Kuopio Tanssii ja Soin uudeksi joh­ta­jak­si

Kuopio Tanssii ja Soin uutena toiminnanjohtajana aloittaa elokuussa Johanna Rajamäki Helsingistä. Tehtävää vuodesta 1996 hoitanut Anna Pitkänen jää pois festivaalityöstä. "Minulla on kokemusta suurista tapahtumista ja yhteistyöstä myös Kuopio Tanssii ja Soin kanssa", Rajamäki sanoo.

Johanna Rajamäki aloittaa Kuopio Tanssii ja Soin johtajana elokuussa. Hän siirtyy Kuopioon Tero Saarinen Companysta, jossa hän on vastannut ryhmän kansainvälisistä suhteista sekä myynnistä.
Johanna Rajamäki aloittaa Kuopio Tanssii ja Soin johtajana elokuussa. Hän siirtyy Kuopioon Tero Saarinen Companysta, jossa hän on vastannut ryhmän kansainvälisistä suhteista sekä myynnistä.
Kuva: Kalle Saarela

Kuopio Tanssii ja Soin uutena toiminnanjohtajana aloittaa elokuussa Johanna Rajamäki Helsingistä. Tehtävää vuodesta 1996 hoitanut Anna Pitkänen jää pois festivaalityöstä.

Johanna Rajamäki siirtyy Kuopio Tanssii ja Soin johtajaksi Tero Saarinen Companysta, jossa hän on vastannut ryhmän kansainvälisistä suhteista sekä myynnistä. Ennen nykyistä tehtäväänsä Johanna työskenteli amerikkalaisessa IMG Artists -agentuurissa ja Dancers’ Career Development & Shape Arts -organisaatiossa Lontoossa. Hänellä on työkokemusta myös Teatterikorkeakoulusta viestintäpuolelta sekä opiskelijoiden lopputöiden tuottajana ja Fremantle Mediasta.

"Ymmärrän Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin merkittävyyden niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin."
Johanna Rajamäki
Kuopio Tanssii ja Soin uusi toiminnanjohtaja

Rajamäki on valmistunut taiteen maisteriksi Lontoon City Universitystä ja kulttuurituottajaksi Turun humanistisesta ammattikorkeakoulusta.

– Minulla on kokemusta suurista tapahtumista ja yhteistyöstä myös Kuopio Tanssii ja Soin kanssa. Ymmärrän festivaalin merkittävyyden niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, Rajamäki sanoo.

– Vapaa-ajalla olen showtanssi-ihminen henkeen ja vereen. Kulutan muutenkin paljon kulttuuria.

Festivaalin taiteellisena johtajana jatkaa Riku Lehtopolku ja tuottajana Sirpa Miettinen.

– Odotan innolla yhteistyötä ja uusien ideoiden pallottelua Johannan kanssa. Hän tuntee tanssin kansainvälistä kenttää hyvin, on laajalti verkostoitunut ja ajattelultaan avoin, Lehtopolku toteaa.

Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen toiminnasta. Hän on myös festivaalin johtaja.