Jääkiekko: Kärpät vii­meis­te­li te­hok­kaas­ti korkean pro­sen­tin maa­lin­te­ko­pai­kois­ta – "Moni muukin joukkue tekee tuolla tavalla maa­le­ja"

Rokotevastaisuus: Maail­man­lo­pun enteet ja pedon merkki ruok­ki­vat us­kon­nois­ta nou­se­vaa ro­ko­tus­vas­ta­rin­taa

JMGroo­ve Oy

JMGroove Oy hakee reippaita myyntineuvottelijoita!

-

JMGroove Oy on pohjoissuomalainen telemarkkinoinnin ja telepalvelualan yritys, missä töitä tehdään täydellä sydämellä ja vakaalla ammattitaidolla. Meillä jokainen työntekijä on tärkeä ja siksi panostammekin erityisesti myyntihenkilökuntamme kouluttamiseen ja ohjaamiseen.

Teemme myyntiä ja markkinointia erilaisissa puhelimen kautta tapahtuvissa projekteissa. Työskentelemme suurella ylpeydellä, ja eri tavalla kuin telemarkkinointialalla on aikaisemmin totuttu. Keskitymme erityisesti laadukkaaseen myyntiin ja pitkäjänteiseen ammattitaidon kehittämiseen. 

Haemme nyt kesätyöntekijöitä sekä osa-aikaisia myynnistä ja markkinoinnista kiinnostuneita ihmisiä. Jos olet ahkera ja sinulla on halu kehittyä myynnin ja markkinoinnin alalla, olet etsimämme henkilö. Takaamme sinulle onnistumisen työssä koulutusohjelmamme ansiosta.


Tarjoamme sinulle:
- koulutuksen ja tuen työhösi
- koulutusajalta takuupalkka
- loistavan työilmapiirin
- monipuolista ja arvokasta kokemusta myynnin ja markkinoinnin alalta
- hyvän tulospalkkauksen + laatubonukset
- joustavat työajat


Osa-aikaisena työskentelet 15-20h viikossa omien aikataulujesi mukaan. Kesätyöntekijänä työskentelet 6h arkipäivässä joko aamu- tai iltavuorossa. Kesätyön jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä meille vakituiseen työsuhteeseen.

Tartu tilaisuuteen ja ole rohkeasti meihin yhteydessä.

Yhteystiedot: Sonja Haapaniemi 044 307 7618, sonja.haapaniemi (at) jmgroove.fi.