Jal­ka­pal­lo­täh­ti purs­kah­taa kyy­ne­liin – Cris­tia­no Ronaldo kertoo vil­pit­tö­mäs­ti uras­taan ja elä­mäs­tään

Uunituoreessa syvähaastattelussa toimittaja Piers Morgan tapaa jalkapalloilija Cristiano Ronaldon, yhden...

Cristiano Ronaldo on yksi maailman isoimmista urheilutähdistä. Hän kertoo elämästään ja suuresta intohimostaan, jalkapallosta.
Cristiano Ronaldo on yksi maailman isoimmista urheilutähdistä. Hän kertoo elämästään ja suuresta intohimostaan, jalkapallosta.
Kuva: FRIEDEMANN VOGEL

Cristiano Ronaldo Piers Morganin haastattelussa

Uunituoreessa syvähaastattelussa toimittaja Piers Morgan tapaa jalkapalloilija Cristiano Ronaldon, yhden maailman suurimmista urheilutähdistä.

Ronaldo puhuu lapsuudestaan Madeiralla, perheestään, urastaan ja intohimostaan jalkapalloa kohtaan. 34-vuotiaana Ronaldo on edelleen yksi maailman parhaimmista jalkapalloilijoista.

Morganin käsittelyssä käy heti selväksi, että Ronaldo on erittäin voitontahtoinen ja tietää arvonsa. Silti päällimmäinen vaikutelma on sydämellisyys ja nöyryys.

Köyhistä oloista lähtöisin oleva Ronaldo puhuu vilpittömästi ja kauniisti perheestään, lastensa äidistä ja etenkin omasta äidistään, joka on ollut kiistatta perheen tuki ja selkäranka. Ronaldon isä kuoli alkoholismin seurauksena vain 51-vuotiaana.

Paljon jäi isän ja pojan välillä sanomatta

Morgan on löytänyt otteen norjalaisesta tv-ohjelmasta. Siinä Ronaldon isää haastatellaan hänen poikansa menestyksestä.

Isän ylpeys ja kauniit sanat saavat upporikkaan jalkapallotähden purskahtamaan itkuun sohvalla tv-kameroiden edessä. Nämä sanat, ja paljon muutakin jäivät isän ja pojan välillä sanomatta.

Omille neljälle lapselleen Ronaldo haluaa olla hyvä isä.

Vaikka lapset saavat kasvaa yltäkylläisissä oloissa, vaatimattomista oloista lähtöisin oleva supertähti haluaa opettaa heille nöyryyttä, toisten ihmisten kunnioittamista ja sitä, kuinka unelmien eteen on oltava valmis tekemään töitä.

MTV3 sunnuntai 5.1. klo 22.35