Tilaajille

Jää­kiek­koi­li­joil­la on nyt aikaa kokata, kun pelit ovat ohi poik­keus­ke­vään vuoksi – kärp­pä­val­men­ta­ja esit­te­lee suo­sik­ki­re­sep­tin­sä, jossa ei tingitä ter­veel­li­syy­des­tä

Jääkiekkoilijat syövät kaksi kertaa enemmän kuin tavalliset sohvaperunat, mutta tyhjien kalorien tarve on puhdas nolla.

Samppa Jaakola valmistaa uunilohen ja bataatit samalla uunipellillä. Jääkiekkoilijat syövät kunnollisen lounaan. Kärppäpelaajat Juho Lammikko (vas.), Jesse Puljujärvi ja fysiikkavalmentaja Samppa Jaakola ruokailivat yhdessä Kärppäklubilla ennen koronaviruksen aiheuttamia rajoituksia. Salaatinkastike tarjoillaan erillisessä kulhossa. Uunilohen ja bataattien kanssa tarjoillaan värikästä fetasalaattia. Jesse Puljujärven lounastarjottimella on lohikeiton lisäksi kukkurallinen annos kasviksia, pinaatti–fetamunakasta ja perunamuusia.
Samppa Jaakola valmistaa uunilohen ja bataatit samalla uunipellillä.
Samppa Jaakola valmistaa uunilohen ja bataatit samalla uunipellillä.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Jääkiekkoilijat syövät kaksi kertaa enemmän kuin tavalliset sohvaperunat, mutta tyhjien kalorien tarve on puhdas nolla. Huippu-urheilijan ruokavalio koostuu mahdollisimman puhtaasta ja monipuolisesta ruoasta.

Oulun Kärppien fysiikkavalmentaja Samppa Jaakola on pilkkonut valmiiksi kasan bataatteja, jotka odottavat pääsyä uuniin yhdessä smetanahunnutetun kirjolohifileen kanssa.

Vielä pari viikkoa sitten hän istui lounasaikaan joukkueen tähtien Jesse Puljujärven ja Juho Lammikon kanssa Oulun Raksilan jäähallin Kärppäklubilla lusikoimassa kermaista lohikeittoa.