Uu­tis­kom­men­tit palasivat Kalevan mo­bii­li­ver­sioon

Mikä on uutta 8.8.2012 15:22 | Päivitetty 8.8.2012 16:11
Kaleva

Lukijat voivat kommentoida uutisia Kalevan verkkolehden mobiiliversiossa jälleen. Kommentit julkaistaan uutisen perässä, ja kommenttiketjut järjestyvät samalla tavalla kuin verkkolehdessäkin.

Kännyköille tarkoitettu uutispalvelu on osoitteessa m.kaleva.fi. Palvelusta löytyy tuoreimpien uutisten lisäksi, menokalenteri ja 13222-osasto, jonka kautta voi lähettää kuvia, videoita ja uutisvinkkejä toimitukseen.

Kaleva.fi:n mobiiliversio on pyritty toteuttamaan niin, että paikallisten ja valtakunnalisten uutisten seuraaminen olisi mahdollismman helppoa puhelimella ja muilla mobiililaitteilla.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

KR: Erinomainen teksti aiesheta, monikohan feministi pisti Sinut tappolistalle? Suomenruotsalaisten menestyksen syyne4 olen pite4nyt yhteisf6llisyyden soveltamista yksilf6lajeihin ja annankin Sandra Erikssonin . Tuo tiivis yhteisf6 on te4rkee4. Esimerkiksi oman ykkf6svalmennettavan ykkf6slajissa ei alle kahden tunnin ajomatkan pe4e4sse4 ole muita Kalevan Kisa -tasoisia juoksijoita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Palauttakaa JARI !

Siihen tekoon asti verkkolehti on ihan yhtä tyhjän kanssa. Ei ole tullut luettua viittä, kuutta kertaa enempää Jarin lähdön (poiston) jälkeen, ja sitä ennen monta kertaa päivässä. Ja periaatteessa en vilkaise edes kirjastossa. TYMPII koko Kaleva-sanankin nykyään.

Jarin kun palautatte, sitten voi ruveta vasta miettimään, onko joku muu asia kunnossa tahi ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

19.11.
Luonnonvoimat purkautuvat ulos Oulun kaupungintalon seinien sisältä ja valtamerien meduusat heräävät eloon Ainolan puistossa – valotaideteokset syttyvät Lumo-festivaalin kävelyreitillä perjantaina kello 16 Tilaajille
19.11.
Estejuoksija jäi kiinni epo-hormonista – Ranskassa taas dopingtapaus
19.11.
Hradecky ja Kanerva huudattivat yleisöä Huuhkajien kansanjuhlassa Helsingissä: "Oi Suomi on nyt kisoissa, on meillä hieno jengi ja fanit"
19.11.
"Oli presidentiltä asiatonta vaatia tutkintaa poliittisesta vastustajastaan" – Trumpin Ukraina-puhelua kuunnelleet todistivat
19.11.
Professori pyysi poistamaan Mannerheimin kuvan Oulun yliopiston opiskelijoiden kiltatilasta – "Esitin oman käsitykseni asiasta"
19.11.
Näyttelijän poika siirtyi kameran toiselle puolelle – "Ikä tuo kypsyyttä", sanoo 50 vuotta täyttävä elokuvaohjaaja Aleksi Mäkelä
19.11.
Uusi nelinpelipari Struff oli Kontisen ykkösvaihtoehto

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

237 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Jos EK:on kuuluva miljonääri maksaa käytännössä muutaman prosentin tuloistaan veroa, siis paljon vähemmän mitä omat palk... Lue lisää...
Maailmanrannan Rellu

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.11.

Fingerpori

20.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image