Tilaajille

Ilo­uu­ti­sia Sil­ta-sar­jan fa­neil­le: Sarjan kä­si­kir­joit­ta­jan tuleva tril­le­ri si­joit­tuu Suomen ja Ruotsin rajalle – Murha Ro­va­nie­mel­lä se­koit­taa Ruotsin po­lii­sit

Käsikirjoittaja Hans Rosenfeldtin uusi kompleksinen sankaritar on 53-vuotias naispoliisi "Hannah".

Hans Rosenfeldt kertoo, ettei ole asioita, joista hän ei uskaltaisi kirjoittaa. Uuden kirjasarjan tapahtumat sijoittuvat erämaihin lähinnä Tornionjokilaaksoon. Hans Rosenfeldtin seuraava trilleri alkaa Rovaniemeltä, mutta suurin osa tapahtumista sijoittuu Ruotsin puolelle. "Olen käynyt Haaparannalla, mutta en ole suunnitellut tutkimusmatkaa Suomeen. Sen näkee, kun seuraavan kerran menen pohjoiseen touko-kesäkuussa." Haaparannan poliisilaitos on keskeisessä osassa uutta Suomen ja Ruotsin rajalle sijoittuvaa trilleriä, sillä sen päähenkilönä on haaparantalainen naispoliisi.
Hans Rosenfeldt kertoo, ettei ole asioita, joista hän ei uskaltaisi kirjoittaa. Uuden kirjasarjan tapahtumat sijoittuvat erämaihin lähinnä Tornionjokilaaksoon.
Hans Rosenfeldt kertoo, ettei ole asioita, joista hän ei uskaltaisi kirjoittaa. Uuden kirjasarjan tapahtumat sijoittuvat erämaihin lähinnä Tornionjokilaaksoon.

Käsikirjoittaja Hans Rosenfeldtin uusi kompleksinen sankaritar on 53-vuotias naispoliisi "Hannah". Rosenfeldt kävi tutkimusmatkalla Haaparannassa ja ihastui paikan jäyhyyteen ja kolkkouteen. "Tämä tarina on hieman isompi, villimpi ja kansainvälisempi", Rosenfeldt sanoo.

Joku murhataan metsikössä hiukan Rovaniemen ulkopuolella.

Alkaa tapahtumasarja, josta luetaan tiuhaan todennäköisesti ympäri Pohjolaa. Mutta vasta vuoden päästä syksyllä.