Mainos

Hy­vin­voi­va työ­yh­tei­sö menee läpi harmaan kiven – katso ke­säi­set hy­vin­voin­ti­vin­kit

”Easymoven virkistyspäivien lajivalikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja pienille ja suurille, jopa 300 hengen, yrityksille sekä yhteisöille - aina ulkoiluaktiviteetista luentoihin, ruokailuihin jne.”
”Easymoven virkistyspäivien lajivalikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja pienille ja suurille, jopa 300 hengen, yrityksille sekä yhteisöille - aina ulkoiluaktiviteetista luentoihin, ruokailuihin jne.”

Kesä on jo pitkällä, mutta palataan hetkeksi kevääseen. Poikkeustilanne on koetellut ja koettelee edelleen yritysten taloutta sekä henkilöstön voimavaroja useilla toimialoilla. Kevät on tuonut mukanaan epävarmuutta työn jatkuvuudesta, taloudellisesta toimeentulosta ja vastaavasti toisilla toimialoilla kiire, huoli ja epävarmuus ovat kuormittaneet henkilöstöä paljon.

Poikkeustilanteen tuomat muutokset ovat voineet vaikuttaa suuresti hyvinvointiin; toisaalta ne ovat tuoneet mukanaan innovatiivisuutta ja uusia mahdollisuuksia, mutta yhtä lailla huolta ja epävarmuutta. Viime ajat ovat olleet vaativia siitäkin syystä, että yhtäaikaiset muutokset työelämässä ja henkilökohtaisessa elämässä ovat olleet kuormittavia.

Easymoven panostus henkilöstön työnhyvinvointiin on ollut avainasemassa yrityksen selviytymisessä poikkeustilanteessa. Easymove, kuten liikunta- ja hyvinvointiala perinteisestikin, palvelee asiakkaitaan pääosin kasvotusten. Hieronta, fysioterapia, personal training ja työyhteisöjen virkistyspäivät sekä monet muut palvelut toteutuvat toimipisteissä.


”Easymovella toivotaan kovasti, että syksyllä päästään toteuttamaan virkistyspäiviä entiseen tapaan. Kevät ja syksy ovat perinteisesti Easymovella vilkasta virkistyspäivien aikaa.”
”Easymovella toivotaan kovasti, että syksyllä päästään toteuttamaan virkistyspäiviä entiseen tapaan. Kevät ja syksy ovat perinteisesti Easymovella vilkasta virkistyspäivien aikaa.”

Easymove on kehittänyt digitaalisia työhyvinvointipalveluita

Easymovella on palveltu ja palvellaan edelleen asiakkaita myös etäyhteyksien avulla. Kuntoutusta sekä liikunta- ja yrityspalveluita on toteutettu onnistuneesti myös etänä. Lisäksi yritys on hyödyntänyt kattavan sisäliikuntavalikoiman rinnalla entistä enemmän myös Oulun ja Kempeleen alueen loistavia ulkoliikunnan mahdollisuuksia.

”Yleensä kevät on Easymovella vilkasta aikaa yritysten järjestäessä virkistystapahtumia ja kehittämispäiviä. Tämän poikkeuksellisen kevään johdosta useilla toimialoilla, mukaan lukien omamme, on pohdittu kuumeisesti vaihtoehtoisia toimintamalleja asiakkaiden palvelemiseksi”, kertoo Easymoven yrityspalvelujohtaja Mirija Holma.

Vaikeassa tilanteessa tulevaisuutta kohti kurkottava asenne ja digitaalisten työhyvinvointipalveluiden kehittäminen Business Finlandin tukemana ovat auttaneet Easymovea jatkamaan innovatiivista otettaan.

“Voimmekin ylpeänä kertoa, että perinteisten palveluidemme rinnalle on kehittymässä Easymoven digitaalinen Hyvinvoinnin maailma!” Holma iloitsee.

“Työyhteisömme kantavat voimat poikkeusaikana ovat olleet innovaatiokyvyn säilyttäminen, tulevaisuuteen suuntautuneet ajatukset ja yhteisöllisyyden vaaliminen. Organisaatiossamme keskeisiksi selviytymisen keinoiksi ovat nousseet myös muutosjohtaminen avoin vuorovaikutus sekä henkilöstömme kyky kohdata muutoksia”,  Easymoven yrittäjä Marisa Rakennuskoski kertoo.

Henkilöstön hyvinvointi on tärkeää vuoden jokaisena päivänä

Easymove kannustaa jokaista yritystä panostamaan henkilöstön hyvinvointiin vuoden jokaisena päivänä. Hyvinvoiva henkilöstö on yritykselle korvaamaton voimavara.  Hyvin suunniteltu ja työkykyä ylläpitävä toiminta lisää henkilöstön tyytyväisyyttä, työssä jaksamista ja viihtyvyyttä. Olipa kyse omasta hyvinvoinnistasi tai työyhteisösi hyvinvoinnista, olemme apunasi, sillä Easymove tekee hyvää!


Easymoven hyvinvointivinkit kesään:

• Harrasta voimaannuttavaa ja iloa tuovaa liikuntaa.

• Huolehdi riittävästä ja laadukkaasta ravinnosta.

• Lepää ja rentoudu sopivassa suhteessa.

• Huolehdi sosiaalisista kontakteista itsellesi sopivalla tavalla.

• Kehitä itseäsi; uuden oppiminen motivoi ja tuo sisältöä ja iloa elämään.

Infoboksi

Easymove

Lue lisää Easymoven toteuttamista työhyvinvointi- ja virkistyspäiväpalveluista.


Ota yhteyttä

Yritysten työhyvinvointipalvelut

yritykset@easymove.fi

050 472 2714


Kuntoutuspalvelut

kuntoutus@easymove.fi

020 734 2090


Liikuntapalvelut

liikunta@easymove.fi

020 734 2091


Toimipisteet

Oulu – Pateniemi

Keskuskatu 7, 90800 Oulu


Kempele – Zemppi

Pekurintie 2, 90450 Kempele


Oulu – Keskusta

Koulukatu 34, 90100 Oulu


Easymoven verkkosivut >>