Mainos

Hy­po­xil­la eroon sit­keis­tä ras­va­ker­ty­mis­tä

Jokainen haluaa eroon ylimääräisistä kiloistaan ja kadottaa senttejä keskivartalosta – ja vieläpä mahdollisimman nopeasti. Usein arki asettaa kuitenkin haasteita kuntoilulle.

Oululaisartisti Sana on saanut Hypoxista apua tapaturmassa loukkaantuneen polven kuntouttamiseen.
Oululaisartisti Sana on saanut Hypoxista apua tapaturmassa loukkaantuneen polven kuntouttamiseen.
Kuva: Isabel Andersson

Samanlaisia haasteita kokee myös Oululaisartisti Sana.

– Elämäni on kohtalaisen stressaavaa ja arkeni hyvin epäsäännöllistä. Työskentelen karaokejuontajana ja teen omaa musiikkia, joten valvominen ja lyhyet yöunet kuuluvat asiaan. Olen muuttanut elämäntapojani ja ruokailutottumuksiani alkuvuodesta. Ajattelin, että siinä samalla putoaisi myös muutamat ylimääräiset kilot. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut, vaikka treenasin ja söin terveellisesti. Kehoni tuntui olevan jotenkin tukossa, kertoo Sana.

– Tutkin Hypoxia ja ajattelin, että tämä voisi vauhdittaa aineenvaihduntaani ja olla ratkaisu kehoni tukkoisuuteen. Jo ensimmäisten kertojen jälkeen nesteet lähtivät liikkeelle tehokkaasti! Olo oli kevyempi ja parempi jo muutaman kerran jälkeen. Myös yöunet paranivat, toteaa Sana.

Hypoxi polttaa rasvaa täysin luonnollisesti rasvanpolttoliikunnan ansiosta. Liikunnan aikana rasvahappoja vapautuu kehon energiantarpeen mukaan ja rasvaa palaa lihaksissa sekä metaboloituu maksan toiminnasta. Hypoxi laitteet harjoittavat järjestelmällisesti kehon ongelma-alueita yhdistäen matalasykkeisen rasvanpolttoliikunnan vaihtelevaan ilmanpaineeseen. Tämä yhdistelmä auttaa kohdistamaan rasvanpolton jopa 70-prosenttisesti toivotulle alueelle – alueen optimoidun verenkierron ansiosta.

Naisten painonpudotus kohdentuu usein paljolti ylävartaloon. Rasva vähenee kasvoista ja rinnoista. Hypoxin avulla rasva palaa suurimmaksi osaksi keski- ja alavartalosta. Jos ongelma-alue on esimerkiksi reidet, pienenevät ne Hypoxin avulla kolme kertaa enemmän kuin tavallisella liikunnalla.

– 12 kerran yhdistelmäjakson, eli kuukauden aikana minusta lähti yhteensä huikeat 15.8 cm! Myös itse Hypoxi-hoito on miellyttävää, eikä se vaadi hyvää kuntoa tai rehkimistä, kun tehdään matalalla sykkeellä. Yllätyin positiivisesti siitä, että pepun alla majailleet kuona-ainekertymät pienentyivät kolmella sentillä. Ne ovat jumittaneet siinä nuoruudesta asti, vaikka olenkin ollut hoikka. Viimein löysin keinon nujertaa ne, Sana kertoo.

Hypoxissa käytettävä ”kuplapuku” pistää asiakkaan pintaverenkierron ja aineenvaihdunnan liikkeelle.
Hypoxissa käytettävä ”kuplapuku” pistää asiakkaan pintaverenkierron ja aineenvaihdunnan liikkeelle.
Kuva: Isabel Andersson

Hypoxi vaikuttaa aineenvaihduntaan ja verenkiertoon

Asiakkaan aineenvaihduntaa vilkastutetaan ensin pukeutumalla kuplapukuun, joka tiivistetään vartalon ympärille kuin vakuumipussi. Puvun sisällä liikkuvat ilmakuplat hierovat ja samalla aktivoivat ihon verenkiertoa mikä edesauttaa myös selluliitin vähentymistä. Kuplapuvun jälkeen asiakas tekee varsinaisen liikuntavaiheen juoksumatolla, polku- tai makuupyörässä, jota tehostetaan paineenvaihtelulla.

– Myös kipeä polveni sai apua Hypoxista. Loukkasin sen tapaturmaisesti, eikä turvotus meinannut laskea millään. Polvi keräsi jatkuvasti nestettä, jota alkuun lääkärinkin toimesta poistettiin. Aloittaessani Hypoxin, lähtivät nesteet onneksi pikkuhiljaa liikkumaan, turvotus laski ja kipu helpotti. Uskon, että ilman Hypoxia toipuminen olisi ollut paljon hitaampaa ja nestettä olisi pitänyt poistaa lääkärissä toistamiseen - Hypoxi oli huomattavasti mukavampi vaihtoehto! Sana kertoo.

Miten liikkeelle

Hypoxi jakso aloitetaan maksuttomalla konsultaatiokäynnillä, jossa käydään läpi asiakkaan ruokailu- ja liikuntatottumukset sekä asetetaan yhdessä tavoitteet jotka halutaan saavuttaa, myös ohjaajan suosittelemat laitteet kokeillaan. Oikean ruokavalion kanssa menetelmä jopa kolminkertaistaa ongelmakohtien ympärysmitan pienenemisen.


Hypoxi on 7 vuotta Oulussa toiminut hyvinvointialan palveluita tarjoava yritys Torikadulla.

Haluatko sinäkin sitkeistä rasvakertymistä eroon tai saavuttaa kevyemmän olon?

Varaa tästä maksuton tutustumiskäynti

Löydät Hypoxi Oulun myös Facebookista ja Instagramista.


  • Hypoxin on kehittänyt urheilufysiologian erikoislääkäri.
  • Alipaine- eli vakuumihoito stimuloi verenkiertoa iho- ja rasvakudoksiin ja parantaa hapen ja ravinteiden kulkeutumista kudoksiin.
  • Ylipainehoito taas edesauttaa veren ja nesteiden palautumista rasvakudoksesta ja stimuloi lymfakiertoa.
  • Matalasykkeinen liikunta auttaa lihaksia polttamaan ongelma-alueilta vapautuvaa rasvaa.
  • Hoito sopii sekä miehille että naisille.
  • Hypoxissa käydään kolmesti viikossa vähintään kuukauden ajan. Moni jatkaa hoitoja vielä minimiajan jälkeenkin.
  • Menetelmää käytetään myös palautumiseen sekä leikkauksista kuntoutuksen nopeuttamiseen.