Liikenne: Sii­ka­joen­ky­läl­lä kaikki tie­tä­vät, missä on Suomen surkein tie – ­Ka­le­va testasi reitin

Luitko jo tämän: Kes­ki-ikää lä­hes­ty­vien naisten kuo­le­mat li­sään­ty­neet, ko­ro­na­ta­pauk­set eivät selitä kasvua

Pääkirjoitus: Seppien syn­ty­mi­nen vaatii myös lä­hi­ope­tus­ta ja oh­jaus­ta, ja nyt liian moni am­mat­tiin opis­ke­le­va jää niitä vaille

Tilaajille

Hil­jais­eloa tra­ge­dian jälkeen – Me­li­na-tyt­tä­ren ta­pa­tur­mai­nen kuolema jär­kyt­ti ou­lu­lai­sen mes­ta­ri­pai­ni­jan Mikael Lindg­re­nin, 50, elämän pe­rus­ra­ken­tei­ta: "Suru on arjessa edel­leen läsnä"

Vuoden 1993 Euroopan mestari ei tiedä, palaako hän vielä joskus painin pariin, mutta myöntää lajin merkityksen elämänsä suunnannäyttäjänä: "Paini on ollut lähes kaikki kaikessa."

Mies ei tehnyt juhlapäivästään numeroa. Kun Mikael Lindgren täytti 16. marraskuuta 50 vuotta, suomalaisen painin suuriin nimiin lukeutuva oululainen vietti tarkoituksella hiljaiseloa.

Viime aikoina Lindgreniä ei ole nähty edes painipiireissä, joiden vakiokasvoihin hän on jo 1980-luvulta lukeutunut. Lindgren on kiertänyt molskit kaukaa ja antanut rauhassa aikaa itselleen ja läheisilleen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.