Hen­ki­lö­au­to suistui metsään val­ta­tie 21:llä Pel­los­sa, kul­jet­ta­ja poistui pai­kal­ta jo ennen pe­las­tus­lai­tok­sen saa­pu­mis­ta

Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuuspaikalle kello 17.15. Ensimmäisen pelastusyksikön ehdittyä paikalle kello 17.28 ojaan suistunut auto oli tyhjä.

Pellossa valtatiellä 21 sattui keskiviikkona illansuussa raju ulosajo. Etelän suuntaan matkalla ollut henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle ja suistui metsään pyörien katon kautta ympäri.

Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuuspaikalle kello 17.15. Ensimmäisen pelastusyksikön ehdittyä paikalle kello 17.28 ojaan suistunut auto oli tyhjä. Auton kuljettajaa ja mahdollisia matkustajia ei löytynyt onnettomuuspaikalta tai sen lähistöltä.

Silminnäkijöiden mukaan autosta oli poistunut henkilöitä.

Päivystävän palomestarin Lauri Mannisen mukaan uudehko henkilöauto vaurioitui ulosajossa aika lailla. Ilmeisesti auton turvalaitteet toimivat hyvin, koska matkustajat olivat selvinneet ulos autosta omin jaloin.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä ja selvittää osallisten henkilöllisyyttä.

Onnettomuuspaikka sijaitsee noin viisi kilometriä Pellon keskustasta etelään päin. Paikalla on pelastuslaitoksen yksiköitä ja toinen ajokaista on suljettu liikenteeltä.