Finnair uu­dis­taa ko­ti­maan len­to-oh­jel­maan­sa – vai­kut­taa muun muassa Ka­jaa­nin ja Kemin len­toi­hin

Finnair uudistaa kotimaan liikenteessä ja muussa lähiliikenteessä käytettävien Norran operoimien ATR-koneidensa liikenneohjelmaa.

Finnair uudistaa kotimaan liikenteessä ja muussa lähiliikenteessä käytettävien Norran operoimien ATR-koneidensa liikenneohjelmaa. 

Kesäkaudella 2020 (alkaen 29. maaliskuuta) voimaan astuvat muutokset koskevat muun muassa Kemin, Kajaanin ja Jyväskylän lentoja.

AY 513 Helsinki–Kemi ja AY514 Kemi–Helsinki poistuvat liikenneohjelmasta. Arkipäivisin liikenneohjelmaan lisätään kolmiolento Helsinki–Kemi–Kokko–Helsinki. Kemiin ja Kokkolaan lennetään jatkossa kolmella kolmiolennolla arkipäiväisin. 

AY 415 Helsinki–Kajaani, AY 416 Kajaani–Helsinki, AY 285 Helsinki–Jyväskylä sekä AY 286 Jyväskylä–Helsinki korvataan Helsinki–Jyväskylä–Kajaani–Helsinki-kolmiolennolla. 

AY411 Helsinki–Kajaani ja AY412 Kajaani–Helsinki poistuvat liikenneohjelmasta ja ne korvataan Helsinki–Kajaani–Jyväskylä–Helsinki –kolmiolennolla, jota operoidaan arkipäivisin.

Muutosten myötä Jyväskylään ja Kajaaniin lennetään kolmella kolmiolennolla arkipäiväisin, mikä tuo viisi lisävuoroa viikossa Jyväskylään.

Uudet lentoaikataulut päivitetään Finnairin verkkosivuille syys-lokakuun aikana. Finnair on yhteydessä asiakkaisiin, joilla on varauksia lennoille, joita aikataulumuutokset koskevat.