Kommentoi

Aika raaka etikettivirhe, wiski konjakkilaseista ! Kyllähän jokainen tietää, että whiski nautitaan Calvados laseista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paitsi single malt aromilaseista kun niissä on niin hieno aromi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muistan kuulleeni seuraavanlaisen tarinan. Mies oli saanut työpaikan . Uusi pomo oli ollut mukava ja haastattelussa oli puhuttu niitänäitä ja puhuttu myös juomisesta. Uusi työntekijä oli löytynyt, mutta sopimus oli koeaikainen. No mies oli tietenkin juhlistanut asiaa perin suomalaiseen tyyliin juomalla viimeiset vapaapäivät työttömänä. Juhlinnan lomassa hän huomasi rahojen olevan loppuneen. No eipä hätä ole tämän näköinen. Pyydetään uudelta pomolta kottia. Soitto pomolle keskellä yötä ja pyydetään rahaa. Uusi pomo oli sanonut, että pitää ensin tehdä töitä ja sitten tulee palkka. No uusi työläinen ei pikkupienissä jäänyt sanattomaksi. Seuraavana hän olis sanonut kuolemattoman lauseen: No lähe sitten edes kuskiksi? Tämän jälkeen ei muuten ollut enää juhlimisen tarvetta, sillä pomo oli sanonut, ettei huomenna maanantaina tarvi työmaalle tulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Irma on aina ymmärtänyt laadun päälle. Aivan jo ammatin puolesta, luonnollisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio ja Tervola.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Etelä-Lapissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ei varmaankaan löydy.. Jos Teuvon varassa on yhteiskunnan ja eduskunnan päätökset niin sama lähteä ruotsiin. Miehellä o... Lue lisää...
Vanhus48

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image