Kommentoi

Musta tuntuu että se on kuulkaas jossain vaiheessa parintuhannen vuoden aikana pudonnut perimätietona kulkeneesta tarinasta pari sanaa pois ennen kuin ne on saatu kirjattua Isoon Kirjaan. Nimittäin "per henkilö".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No joo, mutta kai se suhdeluku säilyi kuitenkin samana vaikka ruuan määrä vissiin jaellessa vähän lisääntyikin, kun riitti 5000 miehelle ja lisäksi naisille ja lapsille. Eli sis aika valju, vajaa ja aneeminen vitsi..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sen nuotiotarinan mukaan noista eväistä jäi syönnin jälkeen vielä 12 koria tähteitä. Korien kokoa ei tosin mainita.
Pitää olla melko pimeä joka ne tarinat todesta ottaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotenkin mielenkiintoista että kirkko piti vielä 1800 luvulle asti raamattua lähinnä kokoelmana symbolisia tarinoita siitä miten pitää elää eikä totisena totena kirjoitettujen tapahtumien sarjana. Eli esimerkiksi Jeesuksen ihmeet olivat tarkoituksella liioiteltuja ja Darwinin evoluutioteoria ei silloin vielä ollut kirkon mielestä mitenkään raamatun opetusten vastaista vaan osa jumalan suunnitelmaa. Totisemmaksi muuttunut meininki

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuulostaa aivan Ruotsi-Suomi jääkiekkotulokselta, mutta hyvä, että nasaretilaisia piinanneet heinäsirkkalaumat on leivottu leivän sekaan ja saatu hyötykäyttöön. Genesaretinjärven raskasmetallipitoisuudet huomioon ottaen kalansyöntiä kannattanee rajoittaa tosiaan kahteen per viikko.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos nykyään ilmestyisi hemmo joka alkaisi noin ruokkia ihmisiä niin elintarvikejätit risiinnaulitsisivat hänet tuottoisan bisneksen tuhoajana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa länsituuli on voimakasta iltayöllä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hallitus suunnittelee uutta aktiivimallia

144 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Olette pahansuopia

Olen samaa mieltä. Moukilta puuttuu alkeellisimmatkin käytöstavat ja sivistys. Kateellisia riittää, jos joku on elänyt k... Lue lisää...
Sylva L

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image