Mainos

Fazer Myy­mä­lä­lei­po­mos­ta uusia suussa sulavia herk­ku­ja

K-Citymarket Kaakkurin Fazer Myymäläleipomosta kantautuu jälleen iloinen puheen sorina ja uutuus tuotteiden herkullinen tuoksu. Lehtevä croissant, tuoreita mansikoita ja kermavaahtoa- voiko täydellisempää kesäistä herkkua olla?

-

Mitä olisi kesä ilman ihania tuoreita mansikoita? K-citymarket Kaakkurin Fazer Leipurit loihtivat jälleen toinen toistaan maukkaampia kahvipöydän herkkuja. Perinteisten tuoremansikka-vaniljatuotteiden rinnalta valikoimasta löytyy Mansikka-kerma croissant. Rapea, lehtevä croissant on täytetty laktoosittomalla kermavaahdolla sekä tuoreilla marjoilla.

Leipomon esimies Adeliina Pelkonen on myös erityisen ilahtunut, kun Leipurit loihtivat Fazerin suosikkimunkeista entistäkin herkullisempia. Ihanan pehmeiden Fazer Berliininmunkin ja Fazer Omar munkin sisältä löytyy nyt myös laktoositonta kermavaahtoa.

-

Maukas leipä syntyy ajan kanssa

Onnistuneen artesaanileivonnan salaisuus on taikinan hellävarainen käsittely ja pitkä patalepo. Näin leivotaan muun muassa Fazer Leipureiden klassinen vehnäleipä Paesano. Se valloittaa yksinkertaisuudellaan: kuori on vahva, mutta sisus on mehevä ja maukas. Leipurit leipovat Paesanon käsin jopa 16 tuntia levänneestä taikinasta, taidolla sekä ilman lisäaineita.

Paesano, kuten kaikki muutkin Kaakkurin myymäläleipomossa leivottavat leivät, valmistetaan taikinasta alkaen itse. ”Leivomme leivät aina Fazerin oman myllyn kotimaisiin jauhoihin. Ammattitaitoiset artesaanileipurimme ovat Fazer Myymäläleipomoiden sydän”, Pelkonen sanoo.

-

Fazer Myymäläleipomot tunnistaa Fazer Leipurit -nimestä, ja ne sijaitsevat kaupan sisällä erillisinä leipomoina. Katso lähin myymäläleipomosi täältä: www.fazer.fi/leipurit 

-