Mainos

Fazer Myy­mä­lä­lei­po­mos­sa tuoksuu joulun maut

Miltä joulu maistuu? Piparkakuilta, anikselta vai appelsiineilta? Fenkolilta, kanelilta tai karpaloilta? ”Kaikilta niiltä ja monelta muulta”, kun kysyt herkkusuulta. K-Citymarket Kaakkurin Fazer Myymäläleipomosta löydät kaikki nämä ihanat joulun maut.

-

K-Citymarket Kaakkurissa leijailee vastustamaton joulumausteiden tuoksu. Myymäläleipomon esimies Adeliina Pelkonen tiimeineen valmistaa joulun ihania herkkuja suurella sydämellä.

Joululimput, joulusämpylät, piparitäytepullat ja joulutortut ovat sesongin kestosuosikkeja. Näiden lisäksi tänä jouluna on saatu Fazerin rakastettujen makeisbrändien ja leipomoherkkujen herkullisesta liitosta kaksi uutta tuotetta: Fazer Pihlaja Tähtitorttu ja Fazer Vihreä Kuula täytepulla.

”Uudet joulutuotteet ovat saaneet hyvän vastaanoton ja olemme saaneet tuotteista positiivista palautetta”, kertoo Pelkonen.

-

Tumma Hapanjuurileipä leivinhiivattomana yllätti suosiollaan

Fazer Myymäläleipomoiden tuotekehitystä ohjaa aina erinomainen maku, sekä myös kuluttajien toiveet. Maku ja tuoreus ovat vuodesta toiseen asiakkaiden tärkeimmät valintakriteerit leipäostoksille.

Toiveita kuunnellaan herkällä korvalla ja viedään myös käytäntöön, valmiiksi tuotteiksi. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii leivinhiivattomat leivät, uusimpana Tumma Hapanjuurileipä.

”Tästä on tullutkin pienoinen hittituote täällä Kaakkurissa”, Pelkonen kertoo. ”Ja leivän suosiosta kertoo myös se, että leipä voitti syksyllä Iltalehden Kultainen Pippuri-kilpailussa arjen luksus -kategorian”, hän jatkaa.

-

Tumma Hapanjuurileipä leivinhiivaton, kuten kaikki muutkin Kaakkurin myymäläleipomossa leivottavat leivät, valmistetaan taikinasta alkaen itse.

”Leivomme leivät aina Fazerin oman myllyn kotimaisiin jauhoihin. Ammattitaitoiset artesaanileipurimme ovat leipomon sydän”, Pelkonen sanoo.

Fazer Myymäläleipomot tunnistaa Fazer Leipurit -nimestä, ja ne sijaitsevat kaupan sisällä erillisinä leipomoina. Katso lähin myymäläleipomosi täältä: www.fazer.fi/leipurit 


-

Northern Magic. Made real.