Mainos

Fazer Myy­mä­lä­lei­po­mos­sa on kevättä rin­nas­sa

K-Citymarket Kaakkurin Fazer Myymäläleipomosta kantautuu jälleen uutuustuotteiden tuoksua. Uutukaiset herkkuciabatat ja Ananas-passion pullat hurmaavat niin pienet kuin isommatkin herkkusuut.

-

Kevät auringon lämmittäessä ja lumipeitteen sulaessa Fazer Leipureilla jatkuu touhukas työtahti ja leipomosta kuuluukin iloinen puheen sorina.

Myymäläleipomon esimies Adeliina Pelkonen tiimeineen leipoo joka päivä leipiä ja muita herkkuja jauhoista alkaen käsityönä. Kevät tuo mukanaan monenlaista uutuustuotetta Fazer Leipureille.

-

”Herkkuciabatta perheeseen on tullut kaksi uutta makua: Välimeren herkkuciabatta, jossa paprika, puolikuivattu tomaatti ja kalamataoliivit näkyvät ja maistuvat sekä Kinkku herkkuciabatta, jossa päällä on runsaasti kinkkua, juustoa ja ananasta. Maku ja ulkonäkö viimeistellään ripauksella persiljaa. Välimeren herkkuciabatta sopii mainiosti myös vegaaniseen ruokavalioon”, kertoo Pelkonen.

”Herkkuciabattojen lisäksi uutuutena leivomme Kauppiaan Kaurasiemenleipää, joka onkin saanut hyvän vastaanoton asiakkaidemme keskuudessa”, Pelkonen jatkaa.

-

Pääsiäisen juhlapöytään tarjolla tuttuja sesongin makuja

Kevätsesonkiin Fazer Leipurit leipovat myös uuden, värikkään ja raikkaan Ananas-Passion pullan. Pullataikina ja ananastäyte valmistetaan alusta asti itse kaupan leipomossa. Perinteisimmistä pääsiäisen herkuista Pelkonen on erityisen iloinen Rahkatäytepullan menekistä.

-

”Rahkatäytepullalla on Kaakkurissa niin kova suosio, että leivomme tuotetta ympäri vuoden.”

Pääsiäisen juhlapöytään löydät Fazer Leipureilta myös maukkaat käsin leivotut leivät ja kahvipöydän herkut.

Fazer Myymäläleipomot tunnistaa Fazer Leipurit -nimestä, ja ne sijaitsevat kaupan sisällä erillisinä leipomoina. Katso lähin myymäläleipomosi täältä: www.fazer.fi/leipurit

-

Northern Magic. Made real.