JUURI NYT: Ko­ro­na­vil­kus­ta jul­kais­tiin päi­vi­tet­ty versio – THL: mo­lem­mat ro­ko­tuk­set saa­neil­ta ei enää edel­ly­te­tä ka­ran­tee­nia al­tis­tu­mis­ta­pauk­sis­sa

TILAAJIEN SUOSITUIN: Syy­te:Pe­las­tus­lai­tok­sen työn­te­ki­jä sai mat­ka­lah­ja­kort­te­ja kii­tok­sek­si kymp­pi­ton­nien pe­su­ai­ne­ti­lauk­sis­ta

Mainos

Eu­roo­pan ket­te­rin ko­ne­vuok­raa­mo

Joensuulaislähtöinen Konevuokraamo Vatupassi avaa myymälän Ouluun kesäkuussa.

Joensuulaislähtöinen Konevuokraamo Vatupassi avaa myymälän Ouluun kesäkuussa. Viidellä paikkakunnalla toimiva Vatupassi tunnetaan ennen kaikkea perheyrityksenä, jonka toiminnassa ykkössijalla ovat ihmiset. 

Vuokraamon listalta löytyy toki yli tuhat vuokranimikettä maansiirtokoneista käsiporiin ja koneiden huollosta ja putsauksesta pidetään tarkasti huolta. Törmälän perheen perustamassa yrityksessä etusijalla ovat kuitenkin aina olleet ihmiset - asiakkaat ja työntekijät. 

-

"Me ei olla se isoin yritys alalla, eikä sellaiseksi tulla. Siksi ollaan alusta saakka päätetty olla alan paras ja joustavin asiakaspalvelussa. Meillä kuunnellaan asiakkaiden tarpeita, oli kyse sitten rakennustyömaasta tai kotipihan perkaamisesta, ja autetaan valitsemaan oikeat välineet työhön. Kaikkea kun ei tarvitse omistaa itse. Meiltä saa vuokralle sopivan ja varmasti toimivan koneen, vaikka paikalle toimitettuna", kertoo Vatupassin toimitusjohtaja Milla Tarnanen

-

Milla pyörittää nykyisin Vatupassia miehensä Jaken kanssa ja konttorilla työskentelee myös veli Anssi. Firman perustanut isä Jukka on siirtynyt syrjään operatiivisesta toiminnasta, mutta hänelläkin löytyy vielä työpiste toimistolla. Perhemäisyys kuvaakin parhaiten Vatupassin ajatusmaailmaa. Työntekijöistä pidetään huolta, kuten perheenjäsenistä. 

-

"Hyvä asiakaspalvelu lähtee siitä, että työntekijät voivat hyvin. Me panostetaan siihen, että Vatupassilla on mukava olla töissä. Hyvä henki heijastuu myös asiakkaisiin. Meidän sakille ykkösjuttu on, että tehdään mitä luvataan. Luottamus, välittömyys ja myyjät, joilla on aina aikaa asiakkaille, niistä meidät tunnetaan. Saatiin onneksi Ouluun aluemyyjäksi Niskasen Teemu, huipputyyppi, jolla on kova luotto asiakkaiden parissa. Teemu sopii meidän ajatusmaailmaan kuin nakki sämpylään", Milla iloitsee.     

-

Vatupassi sai toukokuussa myös kansainvälistä tunnustusta, kun yritys valittiin kolmen parhaan eurooppalaisen konevuokraamon joukkoon European Rental Associaton (ERA) -järjestön kisassa. Vatupassin kanssa voitosta kilpailevat irlantilainen Cross Rental Services ja puolalainen Drial Wynajem. Voittaja selviää kesäkuun lopussa. 

"Katsotaan päästäänkö juhlimaan Ruskon myymälän avajaisissa myös Euroopan mestaruutta. Pitää varmaan laittaa meidän Oulun tiimille Teemulle, Pikelle, Makelle ja Janille mestaruuspaidat jo tilaukseen", nauraa Milla. 

-

Konevuokraamo Vatupassi avaa kesäkuussa Oulun myymälän osoitteeseen Hiltusenkaarre 18. Vatupassi ottaa vastaan tilauksia ja toimittaa koneita sekä tarvikkeita Ouluun jo nyt. 

Tutustu meihin ja ota yhteyttä Oulun aluemyyjäämme Teemu Niskaseen: https://www.vatupassi.fi/oulun-avajaiset/.