Keikat: Lava ei kes­tä­nyt Dream Thea­te­ria Oulussa – keikka pe­rut­tiin viime het­kel­lä tur­val­li­suus­syis­tä

Mäkihyppyperheen tarina: Ou­lu­lai­set Heikki ja Annukka Hau­ta­mä­ki panivat kaiken peliin, jotta heidän lap­sen­sa saivat ta­voi­tel­la mä­ki­hyp­py­unel­miaan

Luitko jo tämän: Kai­vin­ko­ne­kus­ki Juho Pakasen työ­vi­deot roh­mua­vat mil­joo­nia näyt­tö­ker­to­ja somessa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta

Etä­opis­ke­lu on mukavaa

Jo kaksi vuotta olen "harrastanut" opiskelua Oulun Markkinointi-instituutissa. Ensin suoritin taloushallinnon ammattitutkinnon, koska ala kiinnosti yli kymmenvuotisen luottamustoimiuran takia. Siihen jäinkin sitten koukkuun!

Jo kaksi vuotta olen "harrastanut" opiskelua Oulun Markkinointi-instituutissa. Ensin suoritin taloushallinnon ammattitutkinnon, koska ala kiinnosti yli kymmenvuotisen luottamustoimiuran takia. Siihen jäinkin sitten koukkuun! Opiskelu oli mielenkiintoista ja yllättävän helppoakin yli 20 vuoden opiskelemattomuuden jälkeen. Heti tutkinnon suorittamisen jälkeen aloin etsiä seuraavaa opiskeluaihetta. Sopivasti muutaman kuukauden päästä alkoi sihteerin ammattitutkinnon kurssi, jolle onnistuin pääsemään.

Opiskelu etäisopiskeluna on sopinut minulle hyvin; tehtävät laitetaan internetin kautta ja niitä voi tehdä aina silloin kun on aikaa (tietysti on palutuspäivämäärät). Lähiopiskelupäiviä ei ole liian paljon, ne tuovat mukavaa vaihtelua arkeen ja tapaa uusia ihmisiä. Maatalousyrittäjä saa onneksi sijaisapua opiskelua varten ja TE-keskukselta voi anoa opintorahaa lähipäivistä. Voin suositella aikuisopiskelua muillekin - opiskelu kannattaa aina!!!