Luonto: Uhan­alai­set tör­mä­pääs­kyt kai­voi­vat jälleen pe­sä­ko­lon­sa ou­lu­lais­ra­ken­ta­jien hiek­ka­ka­soi­hin

Vaatteet: Kaksi ou­lu­lais­ta vaa­te­yri­tys­tä tais­te­lee pi­ka­muo­ti­bis­nes­tä vastaan

Oulu: Kii­ke­liin suun­ni­tel­tu me­ri­kyl­py­lä hakee jälleen li­sä­ai­kaa – ja on to­den­nä­köi­ses­ti saa­mas­sa sitä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Lukijalta

Etä­opis­ke­lu on mukavaa

Jo kaksi vuotta olen "harrastanut" opiskelua Oulun Markkinointi-instituutissa. Ensin suoritin taloushallinnon ammattitutkinnon, koska ala kiinnosti yli kymmenvuotisen luottamustoimiuran takia. Siihen jäinkin sitten koukkuun!

Jo kaksi vuotta olen "harrastanut" opiskelua Oulun Markkinointi-instituutissa. Ensin suoritin taloushallinnon ammattitutkinnon, koska ala kiinnosti yli kymmenvuotisen luottamustoimiuran takia. Siihen jäinkin sitten koukkuun! Opiskelu oli mielenkiintoista ja yllättävän helppoakin yli 20 vuoden opiskelemattomuuden jälkeen. Heti tutkinnon suorittamisen jälkeen aloin etsiä seuraavaa opiskeluaihetta. Sopivasti muutaman kuukauden päästä alkoi sihteerin ammattitutkinnon kurssi, jolle onnistuin pääsemään.

Opiskelu etäisopiskeluna on sopinut minulle hyvin; tehtävät laitetaan internetin kautta ja niitä voi tehdä aina silloin kun on aikaa (tietysti on palutuspäivämäärät). Lähiopiskelupäiviä ei ole liian paljon, ne tuovat mukavaa vaihtelua arkeen ja tapaa uusia ihmisiä. Maatalousyrittäjä saa onneksi sijaisapua opiskelua varten ja TE-keskukselta voi anoa opintorahaa lähipäivistä. Voin suositella aikuisopiskelua muillekin - opiskelu kannattaa aina!!!