Mainos

En­sim­mäi­se­nä uuteen asun­toon muut­ta­van hyödyt – kaikki on aivan uutta

-

Uutuuden voi aistia monella tapaa – esimerkiksi ”uuden auton tuoksu” on tuttu käsite monille ja tunne, kun uusi lukematon kirja avataan ensimmäistä kertaa. Uuteen asuntoon astuminen sen ensimmäisenä asukkaana herättää myös monia tunteita.

Aivan uudessa asunnossa – sen ensimmäisenä asukkaana – olet ensimmäinen, joka täyttää uutuutta hohtavat kaapit omilla tavaroillaan, käyttää ensimmäisenä uutta modernia astianpesukonetta ja muita uusia kodinkoneita, ripustaa ensimmäisenä taulun virheettömään maalattuun seinään juuri sinne, minne itse sen haluaa asettaa. Ensimmäisenä asukkaana olet myös ensimmäinen, joka nauttii uuden saunan lempeistä löylyistä ja astelee ensimmäisenä kylpyhuoneen lämpimillä laatoilla paljain varpain.

Uudessa asunnossa arki on helppoa

Uutta kotia etsivälle aivan uusi asunto luo mahdollisuuden helppoon arkeen. Uuden asunnon nykyaikaiset ratkaisut, kuten huoneiston lattialämmitys ja tyylikkäästi integroidut kodinkoneet, tekevät kodista huolitellun ja kodin puhtaana pito on vaivatonta. Uudessa asuinrakennuksessa myös taloyhtiön yhteiset tilat ovat aivan uusia ja siistejä. Uudet asukkaat ovat ensimmäisiä, jotka pääsevät oleskelemaan viihtyisälle kattoterassille ja lapset leikkimään omalle uudelle leikkialueelle. Uusissa kaupunkikodeissa on lämpimät parkkihallit ja toimivat säilytystilat, joita uudet asukkaat pääsevät ensimmäisinä hyödyntämään.

-

Ihan uusi koti Oulun keskustassa

Torstaina 26.11. muuttovalmis Oulun uusi maamerkki, As. Oy Oulun Marskinpuisto tarjoaa yllä kuvailtua uuden asunnon tuntua ja uutta kaupunkiasumista parhaimmillaan. Täällä olet ensimmäinen asukas uudessa nykyaikaisessa asunnossa! Jopa 12. kerrokseen kohoavassa valkoisessa rakennuksessa uudistuneen Rotuaarin varrella on vielä vapaana muutamia ihania koteja

Katso tästä vapaat asunnot.

Tervetuloa malliasuntojen esittelyyn torstaina 26.11. klo 16–18

Osoite: Albertinkatu 9, 90100 Oulu

Noudatamme viranomaisten hygienia- ja turvallisuusohjeita. Ethän tule paikalle, jos olet kipeä.

Lisätietoja:

Ville Kimpimäki, Lehto Asunnot Oy

puhelin 050 911 6183

tai ville.kimpimaki@lehto.fi