Yleisurheilu: Mün­che­nin EM-päi­vä­kir­ja: Kaksi co­la­juo­maa? 13 euroa, bitte

Pääkirjoitus: Salman Rush­dien puu­ko­tus avaa ikävän näkymän eteen­päin

Enni Ru­ka­jär­vi ottaa kantaa Kuu­sa­mon luonnon puo­les­ta so­me-vi­deol­la

Lumilautailija Enni Rukajärvi julkaisi Facebook-profiilissaan videon, jossa hän kampanjoi Kuusamon alueen luonnon puolesta.

Enni Rukajärvi ottaa kantaa Kuusamon luonnon tulevaisuuteen uudella videolla.
Enni Rukajärvi ottaa kantaa Kuusamon luonnon tulevaisuuteen uudella videolla.
Kuva: Jukka Leinonen

Lumilautailija Enni Rukajärvi julkaisi Facebook-profiilissaanvideon, jossa hän kampanjoi Kuusamon alueen luonnon puolesta.

"Kuusamon alueen luonto on jotain aivan ainutlaatuista. Se on paljon koskemattomampi ja jotenkin erityinen", Rukajärvi kuvailee.

Rukajärven mukaan on paikkakuntalaisten ja matkailijoiden vastuu pitää huolta, että Kuusamon luonto säilyy tulevaisuudessakin. Lumilautailija kehuu alueen luonnon ainutlaatuisuutta videolla.

"Minusta tuntuu, että ihmiset tulevat kaipaamaan tällaista vielä enemmän tulevaisuudessa. Ainakin itse tarvitsen sitä mitä meillä täällä on", Rukajärvi toteaa.

Kuusamon maisemia ja Rukajärven lumilautataituruutta esittelevä video on tuotettu yhdessä Pro Kuusamo -yhdistyksen kanssa.

Pro Kuusamo määrittelee tavoitteekseen Kuusamon säilyttämisen luontokaupunkina ja sen luontoon ja maineeseen perustuvien elinkeinojen työllistävän vaikutuksen edistämisen tuleville sukupolville.

Katso alta video Enni Rukajärven YouTube-kanavalta.