Tilaajille

Emilia Vi­her­kos­ki keksi koronan pu­ris­tuk­ses­sa siirtää joo­ga­yri­tyk­sen nettiin – kaup­pias perusti verk­ko­kau­pan: "Jos jotain ho­pea­reu­nus­ta hakee, yrit­tä­jil­le pukkaa ideoi­ta"

Helsinkiläinen joogayrittäjä joutui keskeyttämään koronaviruksen takia salilla ohjatut tunnin, mutta jo seuraavana päivänä yrityksellä oli online-tunteja.

Viherkoski kertoo, että hän on onnekas, koska hän työskentelee alalla, jossa palvelun voi siirtää verkkoon. Emilia Viherkoski toivoo, että hänen yrityksensä pääsee verkossa pidettävien joogatuntien avulla koronakriisin yli. Verkosta hän on löytänyt jo uusia asiakkaita. Emilia Viherkosken mukaan vaikeinta verkkojoogan perustamisessa oli saada tekniikka toimimaan.
Viherkoski kertoo, että hän on onnekas, koska hän työskentelee alalla, jossa palvelun voi siirtää verkkoon.
Viherkoski kertoo, että hän on onnekas, koska hän työskentelee alalla, jossa palvelun voi siirtää verkkoon.

Helsinkiläinen joogayrittäjä joutui keskeyttämään koronaviruksen takia salilla ohjatut tunnin, mutta jo seuraavana päivänä yrityksellä oli online-tunteja. Lappilainen yrittäjä sai viruksen aiheuttamasta asiakaskadosta sysäyksen perustaa verkkokauppa 15 vuoden kivijalkayrittäjyyden jälkeen.

– Alkupaniikin lamaannuttua meidän oli pakko miettiä jokin luovat ratkaisu, jonka avulla toimintamme voisi säilyä jotenkin ja ainakin osa työpaikoista voitaisiin turvata, kertoo joogastudio ja kahvila Roots Helsingin yrittäjä Emilia Viherkoski.

Tämä luova ratkaisu oli siirtää ohjatut joogatunnit salilta verkkoon.