Tilaajille

"Ei tämä va­hin­goi­ta Oulun teat­te­ria, vaikka siihen py­rit­täi­siin" – teat­te­rin hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­ja Matti Karhula tul­kit­see me­dia­pe­lin ul­ko­puo­lel­ta tu­le­vak­si häi­ri­köin­nik­si

Oulun teatterin hallituksen puheenjohtaja Matti Karhula ei katso hyvällä näyttelijä Merja Larivaaran julkisuuspeliä ja teatterin vahingoittamisyrityksiä.

Teatterin hallituksen puheenjohtajan Matti Karhulan mukaan Oulun teatterin ilmapiiri on parantunut. – Se on toinen asia, että ulkoa päin häiriköidään. Oulun teatterin kolmas Seniorisoppa oli lokakuussa 2015 ensiesityksensä saanut Seniorisoppa: Sodan jaloissa. Liisa Toivosen käsikirjoittamassa esityksessä sota-aikaa muistelivat ja yleisöä laulattivat "huumorisissi" Liisa Toivonen ja "kaukopartiomies" Joose Mikkonen.
Teatterin hallituksen puheenjohtajan Matti Karhulan mukaan Oulun teatterin ilmapiiri on parantunut. – Se on toinen asia, että ulkoa päin häiriköidään.
Teatterin hallituksen puheenjohtajan Matti Karhulan mukaan Oulun teatterin ilmapiiri on parantunut. – Se on toinen asia, että ulkoa päin häiriköidään.
Kuva: Jouko Vuorjoki

– On erittäin valitettavaa, että teatterin entinen määräaikainen työntekijä lähtee julkisuudessa väittämään työtovereista asioita, jotka eivät pidä paikkaansa, ja sillä tavalla loukkaa vanhaa työyhteisöä, Matti Karhula sanoo.

Oulun teatterin ilmapiiriä ja henkilösuhteita on viikon ajan puitu aktiivisesti julkisuudessa.

Määräaikaisella sopimuksella Oulun teatterissa työskennellyt näyttelijä Merja Larivaara kertoi kokemastaan työpaikkakiusaamisesta Me Naiset -lehden haastattelussa runsas viikko sitten.