Tilaajille

"Ei kaik­kien tar­vit­se sek­sis­tä puhua, mutta minulle se on help­poa" – Sek­sis­tä puhuvat so­me­vai­kut­ta­jat tuovat kes­kus­te­luun kai­vat­tua iloa, ver­tais­tu­kea ja mo­ni­nai­suut­ta

Somevaikuttajat voivat tehdä paljon avoimemman seksi- ja seksuaalisuuskeskustelun eteen, uskoo seksuaaliterapeutti Marja Kihlström.

Somevaikuttajat voivat tehdä paljon avoimemman seksi- ja seksuaalisuuskeskustelun eteen, uskoo seksuaaliterapeutti Marja Kihlström. Kokemustietoa ei kuitenkaan pitäisi sekoittaa asiantuntijatietoon.

Bloggaaja Kaisa Merelä haluaa puhua seksistä ennen kaikkea tabuja rikkoen ja ilon kautta, mutta ei silti haluaisi olla pelkkä seksibloggaaja.

Vielä viisi vuotta sitten olisi ollut vaikea kuvitella, että suosittu lifestylebloggaaja voisi tuosta vaan kertoa sosiaalisessa mediassa kokemuksistaan seksiklubilla tai lempiasennoistaan sängyssä. Viime vuosina seksistä ja seksuaalisuudesta on kuitenkin alettu puhua julkisuudessa yhä enemmän ja avoimemmin.

Kaisa Merelä on pitänyt vuodesta 2012 lähtien The Good Morning -lifestyleblogia, jonka nimi vaihtui tänä vuonna Kaisaminniksi. Seksi ja seksuaalisuus tulivat luontevasti mukaan pari vuotta sitten, sillä aihe oli alkanut kiinnostaa entistä enemmän, ja blogin aihepiiri oli aiemminkin vaihdellut Merelän mielenkiinnon mukana: aluksi sisältö painottui enemmän ruokaan ja resepteihin, jossain vaiheessa taas fitness-harrastukseen.