Pääkirjoitus: Oulukin tar­vit­see mo­ni­toi­mia­ree­nan, mutta liial­li­nen vil­kui­lu Tam­pe­reen suun­taan voi johtaa yli­mi­toi­tet­tuun rat­kai­suun

Jääkiekko: Tors­tai­na Veini Veh­vi­läi­nen haluaa sy­ven­tää Kärp­pien ah­din­koa tor­ju­mal­la kaikki lau­kauk­set

Mielipiteet: Älä riko leik­ki­puis­to­ja, ra­hoil­la saisi keinuja ja tram­po­lii­ne­ja, toivoo 5. luok­ka­lai­set

Mainos: Kalevan joulutarjous: Kaleva Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Beverly Hillsin pos­ti­nu­me­ro 90 210 katoaa Oulusta

Postinumero 90 210 poistuu Oulun kaupungin alueen postinumeroiden joukosta, kun Itella Oyj muuttaa numerointiaan kaupunkialueella. Postinumero on maailmanlaajuisesti tunnettu Beverly Hills 90 210 -televisiosarjan kautta.

Postinumero 90 210 poistuu Oulun kaupungin alueen postinumeroiden joukosta, kun Itella Oyj muuttaa numerointiaan kaupunkialueella.

Postinumero on maailmanlaajuisesti tunnettu Beverly Hills 90 210 -televisiosarjan kautta, mutta tällöin viittaus on Yhdysvaltojen Kalifornian osavaltion Los Angelesin kuuluun kaupunginosaan.

Oulussa postinumero vie Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin psykiatriseen sairaalaan Peltolantielle. Muu Peltolan kaupunginosasta tottelee postinumeroa 90 230.

Itellan ajamassa postinumeroiden muutoksessa katoaa Mäntylän oma numero 90 160, kun Mäntylä on tarkoitus liittää Höyhtyän kanssa samaan numerosarjaan 90 150.

Oulun alueella otetaan käyttöön seitsemän kokonaan uutta postinumeroa 90 130 Oulu, johon kuuluvat jatkossa Koskenniska, Kasarmialue, Intiö ja Raksila.

Kaakkurissa Oulunlahdentien pohjoispuoli saa numerokseen 90410, kun eteläpuolelle jää 90 420.

Myös Ritaharjun ja Hiukkavaaran suunnalla tapahtuu numeroissa muutoksia. Uusina numeroina ovat tulossa käyttöön 90 510, 90 590, 90 620, 90 660 ja 90 670.

Itella on perustellut uutta numerojakoa postinumeroalueiden selkiyttämisellä, varautumisella kaupungin laajentumiseen ja palvelutason varmistamisella.

Muutokset tulevat voimaan ilmeisesti ensi helmikuun alusta. Ainakin Oulun kaupungin tekninen lautakunta oli tiistaina sitä mieltä. Itella oli esittänyt muutoksia jo lokakuun alusta, mutta tuo aikaraja on jo ohitettu. Itella tiedottaa muutoksista, kun ne ovat ajankohtaisempia.