Au­to­tal­li kärsi va­hin­ko­ja tu­li­pa­los­sa Haa­pa­jär­vel­lä, tuli tarttui lä­hei­seen pää­ra­ken­nuk­seen – palo uhkasi myös naa­pu­ri­ta­loa

Jokilaaksojen pelastuslaitokselta kerrotaan, että palo levisi autotallista läheisen päärakennuksen ullakolle. Pelastuslaitos joutui purkamaan rakenteita jonkin verran ja asuintiloihin tuli savuvahinkoja.

Autotallin sisäosat kärsivät pahoja vahinkoja tulipalossa Haapajärvellä tiistai-iltana. 

Jokilaaksojen pelastuslaitokselta kerrotaan, että palo levisi autotallista läheisen päärakennuksen ullakolle. 

Tulipalossa paloi autotallin sisäosat ja samalla tontilla olevan päärakennuksen käyttämätön ullako sisäpuolella. Pelastuslaitos joutui purkamaan rakenteita. Asuintiloihin tuli jonkin verran savuvahinkoja.

Palo uhkasi levitä myös naapuritaloon. Päivystävä palomestari Jarmo Myllymäki kertoo, että talon asukas sai estettyä palon leviämisen jäähdyttämällä taloa ulkopuolelta puutarhaletkulla siihen saakka, että pelastuslaitoksen yksiköt saapuivat paikalle. 

Talon pihalla olleet autot saatiin siirrettyä pois palon ulottuvilta. 

Yksi paikalla ollut ihminen ohjeistettiin käymään tarkastuksessa lääkäripäivystyksessä.

Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa. Palo saatiin hallintaan nopeasti pelastuslaitoksen tultua kohteeseen.  Jokilaaksojen pelastuslaitokselta oli hälytettyinä Haapajärven ja Nivalan paloasemat, enimmillään palopaikalla työskenteli 20 miestä.