Auto lensi ka­tol­leen ojaan Ro­va­nie­mel­lä ja kaksi hen­ki­löä vietiin sai­raa­laan – poliisi epäilee rat­ti­juo­pu­mus­ta

Kaksi henkilöä kuljetettiin sairalaan, kun henkilöauto lensi katolleen ojaan Rovaniemellä lauantaiaamuna hieman ennen kahdeksaa.

Kaksi henkilöä kuljetettiin sairaalaan tarkistettavaksi, kun henkilöauto ajautui ojaan katolleen Rovaniemellä lauantaiaamuna hieman ennen kahdeksaa.

Onnettomuus tapahtui Kittiläntiellä lähellä Ylikylän risteystä.

Poliisi kertoo, että henkilöauto oli ajanut Ylikyläntieltä kääntyen vasemmalle Kittiläntielle keskustan suuntaan. Todistajan mukaan henkilöautolle oli palanut tapahtumahetkellä punainen liikennevalo.

Pian kääntymisen jälkeen auton kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan ja päätynyt katolleen Kittiläntien vasemmalle puolelle ojaan.

Auton kuljettaja ja matkustaja olivat päässeet autosta ulos poliisin saapuessa paikalle. Auton kuljettaja toiminut 18-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin 1,23 promillea.

Ensihoito toimitti molemmat autossa olleet LKS:aan lääkärin tarkastukseen.

Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena sekä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Uutista päivitetty 4.4. kello 12.16 poliisin lisätiedoilla.