Tilaajille

Auta Sonjaa, ettei hän joudu stalk­ke­rin ja hy­väk­si­käyt­tä­jän kynsiin – Jäälin koulun op­pi­laat etsivät fo­rum-teat­te­ris­sa rat­kai­su­ja, jotka pe­las­ta­vat nuoren tytön sor­rol­ta ja tra­ge­dial­ta

Seiskaluokkalaiset keksivät puhekuplia ja hiostavat näytelmän pahiksia. Forum-teatterissa katsoja saa puuttua sortoon ja toimia paremman loppuratkaisun puolesta.

Seiskaluokkalaiset keksivät puhekuplia ja hiostavat näytelmän pahiksia. Forum-teatterissa katsoja saa puuttua sortoon ja toimia paremman loppuratkaisun puolesta. – Olen liikuttunut yleisön rohkeudesta, jota tänäänkin Jäälin koululla nähtiin, Oulun teatterin näyttelijä Joose Mikkonen sanoo.

Sonja on muuttanut Helsingistä Ouluun puoli vuotta sitten, koska isä ja äiti erosivat. Uudessa paikassa Sonja naulitaan luokan luuseriksi, joka voisi rääväsuun Santun mielestä vaikka hypätä Oulujokeen. Kun vielä ainoa ystävä Jenni joutuu yhden kotibileisiin tarkoitetun salmaripullon takia vaikeuksiin ja lyö Sonjalle luurin korvaan, 15-vuotias yksinäinen tyttö on helppo saalis mielistelevälle hyväksikäyttäjälle.

Oulun teatterin forum-teatteriesitys AMA – Ask Me Anything on tullut Jäälin koulun jumppasaliin.