Pääkirjoitus: Tark­kaa­vai­suus her­paan­tui – valtio luotti For­tu­min osaa­mi­seen so­keas­ti

Kaleva Mün­che­nissä: Samuel Purola myönsi, ettei ollut par­haas­sa iskussa EM-vä­li­eräs­sä – "Ka­le­van kisojen jälkeen on ollut vähän takki tyhjä"

Tilaajille

Asu­tus­ta lä­hes­ty­vät sudet huo­les­tut­ta­vat Li­min­gas­sa – nor­maa­lis­ti yöllä liik­ku­va eläin on nähty jopa bussia odot­ta­vien kou­lu­lais­ten lähellä

Susihavainnot ovat puhuttaneet Limingassa menneen kesän ja syksyn aikana. Susia on havaittu liikkuvan hyvin lähellä asutusta jopa päiväsaikaan.

Susi tappoi viikonloppuna vasikan karjatilan pihamaalla Limingan Rantakylässä. Susia on havaittu liikkuvan hyvin lähellä asutusta jopa päiväsaikaan.

Susihavainnot ovat puhuttaneet Limingassa menneen kesän ja syksyn aikana. Lauantain vastaisena yönä susi tappoi vasikan Limingan Rantakylässä sijaitsevalla tilalla.

Tilan omistaja kertoo löytäneensä tapetun vasikan lauantaiaamuna kahdeksan jälkeen. Hän otti yhteyttä poliisiin ja Limingan seudun riistanhoitoyhdistykseen, joka kävi paikalla kuvaamassa ruhon. Poliisi antoi sunnuntaina susille karkotusmääräyksen.