Tilaajille

Asko Myl­ly­mäen Lehto Groupin osa­ke­kau­poil­le taas huo­mio­ta – Osa­ke­sääs­tä­jien Kes­kus­lii­ton toi­mi­tus­joh­ta­ja: "Si­sä­pii­ri­tie­don hy­väk­si­käyt­töä on haas­teel­lis­ta to­dis­taa"

Osakesäästäjien Keskusliitto on kiinnittänyt huomiota kempeleläisen pörssiyhtiön Asko Myllymäen osakemyyntiin heinäkuussa. Myllymäen mukaan hän ei ole ollut Lehto Groupin sisäpiirissä vuoden 2018 huhtikuun jälkeen.

Asko Myllymäen mukaan hänellä ei ole ollut viime vuoden huhtikuun jälkeen käytettävissä mitään Lehto Groupin sisäisiä tietoja. Hän myi yhtiön osakkeita ennen tulosvaroitusta.

Osakesäästäjien Keskusliitto on kiinnittänyt huomiota kempeleläisen pörssiyhtiön Lehto Group Oyj:n entisen liiketoimintajohtajan ja suuromistajan Asko Myllymäen osakemyyntiin heinäkuussa, kertoo Osakesäästäjien Keskusliiton toimitusjohtaja Tuomo Katajamäki.

Myynnin ajoitukseen ennen Lehdon tulosvaroitusta ovat kiinnittäneet huomiota muutkin sijoittajatahot, julkisuudessa asian on tuonut esille muun muassa Arvopaperi-lehti.