HS: Ricardo Duarte nou­se­mas­sa AC Oulun vas­tuu­ve­tä­jäk­si Jyrki Aholan jälkeen

Televisio: Pa­ra­tii­si-tv-sar­jan toi­sel­la tuo­tan­to­kau­del­la Oulu näyttää myös va­loi­sat kas­von­sa

Tilaajille

Ana­lyy­si: Valt­te­ri Bottas oli Unkarin gp:ssä niin huono, että siitä oli Mer­ce­dek­sel­le etua

Valtteri Bottas aiheutti startissa ketjukolarin, jonka seurauksena molemmat Red Bull -autot menivät rikki. Kaoottisen kilpailun voittoon ajoi yllätysnimi Esteban Ocon.

Valtteri Bottas aiheutti Unkarin gp:n startissa joukkokolarin, joka pilasi sekä hänen itsensä että kolmen muun kärkikuljettajan kilpailun.
Valtteri Bottas aiheutti Unkarin gp:n startissa joukkokolarin, joka pilasi sekä hänen itsensä että kolmen muun kärkikuljettajan kilpailun.
Kuva: Zsolt Szigetvary/EPA

Formula ykkösten moninkertaisella maailmanmestarilla Lewis Hamiltonilla ei voisi olla Valtteri Bottasta parempaa kakkoskuljettajaa. Suomalainen päästää aina pyydettäessä Hamiltonin kiltisti ohitseen, minkä lisäksi Unkarissa Bottas ajoi kuin kansallisessa jokkiskisassa.

Bottaksen startti oli surkea. Hän tippui kakkosruudusta kuudenneksi. Ensimmäiseen mutkaan tultaessa Bottas missasi jarrutuksen ja ajoi Lando Norrisin perään. Se aiheutti ketjureaktion, jonka seurauksena Norris ja Sergio Perez keskeyttivät sekä Hamiltonin kanssa mestaruudesta kamppailevan Max Verstappenin auto hajosi ja hollantilainen putosi kauas kärkikamppailusta.