Hoitojonot: Pohde aikoo purkaa ti­lan­net­ta vuok­ra­työ­voi­mal­la ja li­sä­työl­lä

Sää: Katso miten Oulussa nau­tit­tiin kesän lämmön pa­luus­ta

Luitko jo tämän: OYSissa on jou­dut­tu sul­ke­maan kym­me­nen leik­kaus­sa­lia

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Ame­ri­kan herkku kävi kau­pak­si Oulussa

Master Chef -kilpailussa ystävystyneet ruokaharrastajat yhdistivät voimansa ravintolapäivässä.

Master Chef -kilpailussa ystävystyneet Teijo Salonpää, Juuli Jokela, Aila Markkanen ja Piia Rantala-Korhonen toteuttivat lauantaina ravintolapäivän Pohjoisen valokuvakeskuksen galleriassa.
Master Chef -kilpailussa ystävystyneet Teijo Salonpää, Juuli Jokela, Aila Markkanen ja Piia Rantala-Korhonen toteuttivat lauantaina ravintolapäivän Pohjoisen valokuvakeskuksen galleriassa.
Kuva: Joel Karppanen

Amerikan herkut kävivät Pohjoisen valokuvakeskuksen galleriassa toteutetussa ravintolapäivässä kaupaksi kiitettävästi.

Barbe-Q-Babes & The Bad Hog -ravintolapäivän takana olivat Master Chef -kilpailusta tutut erikoislääkäri Aila Markkanen Kuopiosta, opiskelija Juuli Jokela ja apulaiskaupunginjohtaja Piia Rantala-Korhonen Oulusta sekä asiakaspalveluinsinööri Teijo Salonpää Kemistä.

Kokkikvartetti valmisteli perjantai-illan ja lauantaiaamun aikana kaikkiaan 160 annosta barbequeherkkuja, vegehampurilaisia, sateenkaarikakkua ja kuppikakkuja. He pelkäsivät, että tapahtuman löytää vain parikymmentä asiakasta.

Kahdelta alkaneen ravintolapäivän puolivälissä annoksia oli jäljellä enää parikymmentä. Iltakuuteen asti ne eivät edes riittäneet. Kaikki 150 sämpylääkin menivät kuin kuumille kiville.