Tilaajille

Älä tyydy ta­van­omai­siin las­kiais­pul­liin – kokeile aivan uusia täyt­tei­tä tai yh­dis­te­le pe­rin­tei­siä oma­pe­räi­ses­ti

Pulkkamäki voi jäädä väliin sääolosuhteiden vuoksi, mutta laskiaispulla ei koskaan! Kokeilunhaluinen leipoo siihen pienen twistin.

Jos rakastat italialaista tiramisu-jälkiruokaa, nämä laskiaispullat takuulla piristävät päivääsi. Tutut maut sopivat mainiosti myös pullan väliin. Minikokoisena mikä tahansa maistuu paremmalta ja on helpompi syödä. Tee pullat useammalla täytteellä, niin pääset vertailemaan. Kermainen rahka puolukalla ja kinuskiraidoilla haastaa perinteiset laskiaispullan makeat täytteet. Ruotsalaiset keksivät yhdistää kaksi bravuuriaan, prinsessakakun ja laskiaispullan. Kaulitulla marsipaanilla saat koristeltua laskiaispullaan satumaista tunnelmaa.
-

Pulkkamäki voi jäädä väliin sääolosuhteiden vuoksi, mutta laskiaispulla ei koskaan! Kokeilunhaluinen leipoo siihen pienen twistin.

Kaikki pieni syötävä houkuttelee nappaamaan kiinni. Kun valmistat laskiaispullat minikokoisina, ne ovat helpompia syödä ja jaksat kokeilla useampaa täytettä. Olisiko vadelmahillo sittenkin parempi kuin mantelimassa, vai päihittääkö viime vuosien hitti Nutella-levite ne molemmat?

Normaalikokoiset laskiaispullat leivot itse vaikka jauhopussin kyljestä löytyvällä pullareseptillä. Voit myös nopeuttaa valmistusta nappaamalla kaupan pakastealtaasta pussillisen tavallisia pyöreitä pullia. Tällä kertaa nimittäin täytteet ratkaisevat.