Talous

Kaleva jatkaa laa­je­ne­mis­taan – ostaa digitaaliseen mark­ki­noin­tiin erikoistuneen Pro Rattaan

Pro Ratas Oy:n keskeisen toiminnasta muodostaa Google-, Facebook- ja Youtube-mainonta sekä muut sosiaalisen median kanavat.
Talous 4.10.2017 10:15 | Päivitetty 4.10.2017 10:30
Kaleva

Kaleva ostaa enemmistöosuuden digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan erikoistuneesta Pro Ratas Oy:stä. Yrityskauppa on jatkoa Kalevan laajenemiselle digitaalisiin markkinoinnin ja mainonnan kanaviin.

Keskeisen osan yrityksen toiminnasta muodostaa Google-, Facebook- ja Youtube-mainonta sekä muut sosiaalisen median kanavat. 

- Pro Ratas Oy on nykyaikainen digitaalisen markkinoinnin, mainonnan ja myynnin osaaja, joka tuottaa kokonaisvaltaisia markkinointikampanjoita digitaalisissa kanavissa, kertoo Pro Rattaan toimitusjohtaja Mika Ahlqvist tiedotteessa.

Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 3,7 miljoonaa euroa. Vuonna 2012 perustetulla yhtiöllä on noin 40 työntekijää Turussa, Helsingissä, Seinäjoella ja Oulussa. 

- He jatkavat asiakaslähtöisten ja ratkaisukeskeisten palveluiden tarjoamista osana Kalevaa. Seuraava yhteinen tavoite onkin liiketoiminnan volyymin tuplaaminen yhdessä Kalevan kanssa, toteaa 1600 asiakkaan yritystä luotsannut Ahlqvist.

Kalevan toimitusjohtaja Juha Laakkosen mukaan digitaalisen median myyntiin erikoistunut Pro Ratas täydentää Kalevan mediamyynnin tarjoamaa hakusanamainonnalla ja sosiaalisen 
median palveluilla.

- Haluamme vastata kysyntään ja tarjota asiakkaillemme aiempaa kokonaisvaltaisempia markkinointiratkaisuja. Tämän jälkeen katamme printin lisäksi kaikki merkittävät digitaalisen mainonnan kanavat, mikä tekee meistä entistä vahvempia mainonnan tekijöitä koko Suomessa, Laakkonen sanoo.

Aiemmin tänä syksynä Kaleva osti enemmistön Offerillasta, joka välittää kuluttajille paikallisten yritysten tarjouksia kehittämällään alustalla.

Kaleva hankki omistukseensa tänä syksynä myös Alma Aluemedian Pohjois-Pohjanmaan paikallislehdet. Kauppa piti sisällään Raahe Seudun, Raahelaisen ja Pyhäjokiseudun. Lehdet siirtyivät Kalevan omistukseen lokakuun alussa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Uusi TJ laittanu rahan kiertoon. No niinhän se pittää - ei se ota jos ei annakkaa :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Lappia. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Pohjois-Lapissa.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan keski- ja länsiosassa, Etelä-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Kemijärvi, Salla, Muonio, Pelkosenniemi, Savukoski, Enontekiö, Inari ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

298 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömät sylkykuppina

Minä jäin orvoksi kolmen vanhana. 10-kesäisenä myin käpylehmiä, joilla tienasin sievoisen summan. Pääsin peruskoulusta j... Lue lisää...
Kaikki pystyvät jos ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image