Talous

Hä­vik­ki­ruo­ka­pal­ve­lua tarjoava ResQ Club tähtää Eurooppaan

Talous 12.1.2018 13:22
Kaleva

Suomalainen hävikkiruokapalvelu ResQ Club aloittaa mentorointiohjelman saksalaisen Delivery Heron kanssa. Saksalaisyritys toimii 40 maassa ja omistaa 30 brändiä, kuten Foodoran ja Pizzaonlinen.

Suomessa suosituksi palveluksi osoittautunut ResQ Club aloittaa uuden rahoituskierroksen, jonka ankkurisjoittajana timii Loudspring, joka on ollut ResQ Clubin ensimmäinen alkuperäinen sijoittaja.

ResQ Club uudistaa myös johtoporrastaan: yhtiö nimittää markkinointi- ja liiketoimintajohtajana toimineen Sauli Böhmin uudeksi toimitusjohtajakseen. Aiempi toimitusjohtaja Oula Antere jatkaa yhtiössä analyytikkona.

ResQ Club toiminut Suomessa kaksi vuotta. Se on kerännyt yli 120 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja laajentunut 20 suomalaiskaupunkiin. Yhtiöllä on käyttäjiä myös Ruotsissa, Saksassa ja Hollanniaa. Nyt yhtiö tähtää vielä laajemmin Eurooppaan ja hakee vauhtia siihen julkistamillaan siirroilla.

ResQ-palvelun avulla ravintolat, kahvilat ja päivittäistavarakaupat voivat myydä ylijääneet ruoka-annoksensa, elintarvikkeensa ja raaka-aineensa lähiseudulla liikkuville käyttäjille tuntuvalla alennuksella.

Oulussa palvelu on ollut erityisen suosittu. Syksyllä Kaleva.fi kertoi, että Oulu on palvelussa Helsingin jälkeen vilkkain kaupunki.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Se, että kyseinen palvelu on suosittu myös Oulussa johtuu siitä, että ravintolat ja koulut ovat lähteneet tähän mukaan eli tarjonneet ruokaa edullisesti. Kaverini olisi halunnut käyttää myös Tampereella mutta ei ollut juuri edullista ruokaa tarjolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Kolari, Sodankylä, Pelkosenniemi, Enontekiö ja Inari.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

MV lehden kommentointi

159 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Ei missään nimessä kieroilijaa jatkoon. Lue lisää...
Ei todellakaan

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

19.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image