Kärppien Aleksi Mäkelän vamma vaatii leik­kaus­hoi­toa – kausi saattaa olla paketissa

Liiga 13.2.2018 15:40
Kaleva

Kärppien Aleksi Mäkelä joutuu leikkauspöydälle. Puolustaja loukkaantui lauantaina pelatussa kotiottelussa Jukureita vastaan ja alaraajavamma vaatii leikkausoperaatiota.

Urheilutoimenjohtaja Harri Ahon mukaan Mäkelä on sivuissa peleistä vähintään 4–6 viikkoa. Pahimmassa tapauksessa puolustajan koko loppukausi on uhattuna.

Kärppien puolustus joutuu todelliseen testiin tänään Jyväskylässä. Joukkueen vakiopuolustajista ovat sivussa olympialaisissa olevat Lasse Kukkonen ja Miika Koivisto, loukkaantumisesta kärsivät Mäkelä ja Teemu Kivihalme sekä yhden ottelun pelikieltoon tuomittu Shaun Heshka.

Nuoret kärppäkasvatit saavat JYP-ottelussa näytönpaikan. Joona Huttula, Taneli Siikaluoma, Samuli Tanhua ja Juho Korhonen ovat pelaavassa seitsikossa illalla.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (30)

Onnittelut Jypille, vaikka Kärpät antoikin tasoitusta Mestistason pakistolla. Kaikki poissaolot huomioiden ml. päävalmentaja oli yksi piste CHL-mestarilta tasan piste enemmän kuin odotin. Mutta kelpaa ;-)

Katellaanpa keväällä uudestaan, kun kaikki vakiomiehet ja valmennus mukana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

jyppi otti chl -mestarin elkein voiton.nättinen hassutteli nätin maalin.traktori jyrää.tuomarit taas vähän lankesi kärppien sukelteluun helposti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pelin henki on nykyään raaka. Looraan mennessä olet omillasi. Pitää olla aina valmis kuin partiopoika. Ja taistella kuin Rooman gladiaattorit, nou rules. Kärppien johtoporukalla tämä puoli on jäänyt paitsioon, tosin liigan ykköspaikka on ykköspaikka mutta kuitenkin. Vaan jostakin pitää löytää nopeasti pleijareita varten 2 pakkia, viivamies ja yksi kiekollinen pakki. Löytyykö Divarista tai Ruotsista? Liikasta ei taida löytyä... Tämä Jukurien ala-arvoinen temppu osoittaa, ettei kaukalopoliisi toiminta vieläkään toimi Suomessa kunnolla. On se tosin Änärissäkin mennyt aika sekavaksi temmeltämiseksi kuten taannoinen Ahon telominen osoitti. Aikanaan esim. Selänteellä oli Tai Domi henkivartijana, ja kas kummaa Selänne sai pelata ilman isompia kolhuja Vinnipekin vuodet. Domi oli kyllä kerta kaikkiaan rohki kaukalopoliisi, katujätkä Bronxista. Hän ei osannut luistella taakse päin, ei tehdä maaleja eikä tappaa ylivoimaa mutta tarvittaessa Domi nukutti elvistelijät parilla alakoukulla vaikka miehellä ei ollut mittaa kuin 178 cm ilman hokkareita. Painoa oli tosin 90 kg ja se oli lihasta, ei hampurilaista ja kokista. Domi oli kerta kaikkiaan Phil Espositon ohella NHL:n kovin, parhain ja rehellisin poliisi. Domi ei alentunut huitomaan mailalla haarojen väliin vaan hän veteli nyrkillä leukaperiin. Niin ne miehet tekee! Ja sano; -Onkamolainen Please, jos haluat tietää enemmän Kärppälätkästä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aleksille, hoidata ittes kuntoon rauhassa. Kärpät voittaa pelaamalla, ei puhumalla. Ja fanit tukee päätyyn saakka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oli mennä housuun kun näin tapauksen jossa paha loukkaantuminen tapahtui ja sen seurauksena Mäkelän kausi on paketissa. Jukuripelaaja otti lisää vauhtia ja viimeisteli tuhon SM liigassa sallitusta poikittaista mailaa selkään ns. törkytaklauksella vauhdissa Mäkelään. Mäkelä lensi laitetaan pahannäköisesti, mutta Jukuri pelaaja jatkoi pullistelua pelin loppuun, sai kaksi minuuttia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Myöhässä taklaamiset on Suomen liigan suuri ongelma, muualla niistä annetaan aina estämisjäähy!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paljon puuttuu pelaajia olympian takia. Näillä nyt ei ole merkitystä vaikka kumpikaan ei voittaisi...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (30)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa.

Sadevaroitus: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa voi sataa aluksi rankasti, yli 20 mm tunnissa.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tervola, Muonio, Enontekiö ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

takaa-ajon mielekkyys?

316 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

siveysarvojen rappio

Siis sinulla on oikeus olla eri mieltä, mutta seksuaalisilla vähemmistöillä ei sitä oikeutta ole? Lue lisää...
kenellä on, kenellä ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image