Viihde

Yh­dys­val­lois­sa suosittu draamasarja alkaa Suomessa: Kolmen sisaruksen teiltä ei puutu yllättäviä käänteitä

Kate, Kevin ja Randall viettävät lapsuuttaan 1980-luvun Yhdysvalloissa vanhempiensa Jackin ja Rebeccan kanssa. KUVA: NBC
Viihde 3.1.2019 7:00
Päivi Ojanperä

This is Us

★★★ This is us käynnistyy jaksolla, jossa 36-vuotiaat sisarukset Kevin, Kate ja Randall taivastelevat, miten vanhoja he jo ovat.

Koska kyseessä on tv-draama, kukin sisaruksista on tilanteessa, jossa pohditaan siihenastisen elämän mielekkyyttä. Kevin on turhautunut rooliinsa, joka hänellä on tv-show'n komistuksena. Kate taas painiskelee paino-ongelmien kanssa.

Kevin ja Kate selvisivät 1980-luvulla kolmossynnytyksessä, jossa kolmas vauva kuoli. He ovat kuitenkin kasvaneet päivälleen samanikäisen Randallin kanssa, joka tuotiin sairaalaan samoihin aikoihin kuin kolmoset syntyivät.

Sarja siirtyilee aikatasolta toiselle. Nykyajassa kolmikko on varttunut liki nelikymppisiksi. Välillä taas keskitytään seuraamaan Jackia ja Rebeccaa, kolmikon vanhempia, jotka pyörittävät arkea kolmen samanikäisen lapsen kanssa 1980-luvulla.

Aluksi aikatasojen välillä hyppiminen hämmentää. Kun isät tutkailevat vauvoja synnytyssairaalassa lasiseinän läpi ja panevat tupakaksi, hahmottuu hiljalleen, mikä on milloinkin menneisyyttä.

Sarja on ollut Yhdysvalloissa suosittu. Sen näyttelijät ovat saaneet myös Emmy-palkintoja. Taattua amerikkalaisdraamaa se onkin. Kuvaan kuuluu huulenheitto ja rakkaudentunnustukset, kun Rebecca hikoilee vauvat vatsassa synnytyssairaalassa.

Henkilöiden tiet risteävät ja kohtaavat eri tavoilla eikä yllättäviä käänteitä puutu. Jos ei ole niinkään tykästynyt eleettömään pohjoismaiseen draamaan, tämä menee varmasti täydestä.

Nelonen torstai 3.1.2019 klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

Varsinainen kulttuuriteko!!??

Taatusti "yllättäviä" käänteitä yms., nehän kuuluvat formaattiin, jolla näitä aikuisten satuja sarjatuotetaan ja joita tulee tuutin täydeltä eri kanavilta.

Toki maailman amerikkalaistaminen etenee väistämättä, mutta olisi mukava tuntea asuvansa Euroopan Unionissa eikä jossakin supervallan osavaltiossa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image