Viihde

Yh­dys­val­lois­sa suosittu draamasarja alkaa Suomessa: Kolmen sisaruksen teiltä ei puutu yllättäviä käänteitä

Kate, Kevin ja Randall viettävät lapsuuttaan 1980-luvun Yhdysvalloissa vanhempiensa Jackin ja Rebeccan kanssa. KUVA: NBC
Viihde 3.1.2019 7:00
Päivi Ojanperä

This is Us

★★★ This is us käynnistyy jaksolla, jossa 36-vuotiaat sisarukset Kevin, Kate ja Randall taivastelevat, miten vanhoja he jo ovat.

Koska kyseessä on tv-draama, kukin sisaruksista on tilanteessa, jossa pohditaan siihenastisen elämän mielekkyyttä. Kevin on turhautunut rooliinsa, joka hänellä on tv-show'n komistuksena. Kate taas painiskelee paino-ongelmien kanssa.

Kevin ja Kate selvisivät 1980-luvulla kolmossynnytyksessä, jossa kolmas vauva kuoli. He ovat kuitenkin kasvaneet päivälleen samanikäisen Randallin kanssa, joka tuotiin sairaalaan samoihin aikoihin kuin kolmoset syntyivät.

Sarja siirtyilee aikatasolta toiselle. Nykyajassa kolmikko on varttunut liki nelikymppisiksi. Välillä taas keskitytään seuraamaan Jackia ja Rebeccaa, kolmikon vanhempia, jotka pyörittävät arkea kolmen samanikäisen lapsen kanssa 1980-luvulla.

Aluksi aikatasojen välillä hyppiminen hämmentää. Kun isät tutkailevat vauvoja synnytyssairaalassa lasiseinän läpi ja panevat tupakaksi, hahmottuu hiljalleen, mikä on milloinkin menneisyyttä.

Sarja on ollut Yhdysvalloissa suosittu. Sen näyttelijät ovat saaneet myös Emmy-palkintoja. Taattua amerikkalaisdraamaa se onkin. Kuvaan kuuluu huulenheitto ja rakkaudentunnustukset, kun Rebecca hikoilee vauvat vatsassa synnytyssairaalassa.

Henkilöiden tiet risteävät ja kohtaavat eri tavoilla eikä yllättäviä käänteitä puutu. Jos ei ole niinkään tykästynyt eleettömään pohjoismaiseen draamaan, tämä menee varmasti täydestä.

Nelonen torstai 3.1.2019 klo 21.00

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Varsinainen kulttuuriteko!!??

Taatusti "yllättäviä" käänteitä yms., nehän kuuluvat formaattiin, jolla näitä aikuisten satuja sarjatuotetaan ja joita tulee tuutin täydeltä eri kanavilta.

Toki maailman amerikkalaistaminen etenee väistämättä, mutta olisi mukava tuntea asuvansa Euroopan Unionissa eikä jossakin supervallan osavaltiossa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on paikoin huono Kainuun maakunnassa, Etelä-Lapissa sekä Koillismaalla lumisateen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi illasta alkaen Pohjois-Karjalan maakunnassa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

PEKKA HAAVISTO

377 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kyseenalainen onnellisuustutkimus

Kyllä tutkimus perustuu mitattavissa oleviin, ja myös vertailukelpoisiin tietoihin eikä mielipiteisiin. Tämä oli jo sei... Lue lisää...
Heippa vaan rehellis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image