Viihde

Wild Bill on Nordic noiria brittiläis-ame­rik­ka­lai­seen tyyliin – rähjäiseen Britannian Bostoniin sijoittuvan rikossarjan poliisina häärii Rob Lowe

Rob Lowe on amerikkalaispoliisi Bill Hixon. Päällisin puolin Hixon on rehti ja siloposkinen, mutta täysin rikkeetön ei hänkään ole. KUVA: Matt Frost
Viihde 8.2.2020 7:00
Armi Auvinen

Wild Bill – Katukyttä korvessa

*** Katukyttä korvessa -sarjalla on kamala suomalainen nimi, muttei alkuperäinenkään nimivalinta ehkä täysin napakymppi ole.

Ohjelman nimestä ei oikein voi päätellä, onko uudelle sarjalle tarkoitus nauraa vai ei. No ei ole. Katukyttä korvessa ei ole huumorisarja, mutta aivan viihdyttävä se kyllä on.

Bill Hixon (Rob Lowe), Amerikan poliisivoimien ylpeys, tapaa tehdä tulosta missä ikinä liikkuukin. Henkilökohtaiset syyt ovat nyt ajaneet hänet vaihtamaan maisemaa.

Bill pestautuu rapakon taa, Britannian Bostoniin, keskelle takapajulaa, jossa on maan korkeimmat murhaluvut ja alhaisin tulos rikosten selvittämisessä.

Lowe tunnetaan parhaiten roolistaan televisiosarjassa West Wing. Wild Bill on hieman jotain muuta kuin West Wing.

Ei mikään idylli

Sarjan samaistuttavinta antia tarjoaa ruma, rähjäinen Bostonin kaupunki, jossa lama viskoo ihmisiä sosiaaliseen eriarvoisuuteen ja rikosten poluille.

Onko väärin tehdä rikos, jos yrittää vain selvitä hengissä? Entä pyhittääkö lopputulos oikeudenpuolustajien väärät keinot?

Kaupunki ei näytä idylliselle, mutta täydellisen kauniita eivät ole myöskään siellä asuvat ihmiset ja sarjan sankarit.

Wild Bill on harmaata Nordic noiria tarjoiltuna brittiläis-amerikkalaisella twistillä. Se, miten siinä onnistutaan, jää lopulta katsojan päätettäväksi.

Yle TV1 klo 19.40

MAINOS

Kommentoi

"Van der Valk, kanavakaupungin kyttä", "Wild Bill - katukyttä korvessa", Ylellä on uusi teini-ikäinen harjoittelija.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

23:33
CNN: Yli tuhat USA:n oikeusministeriön ex-työntekijää vaatii ministerin eroa – Barrin epäillään taipuneen Trumpin painostukseen
22:47
Uusien elämysten iltapäivä – Lentopalloseura Etta sai Iissä uusia ystäviä: "Tällaiset pelit ovat lajille älyttömän tärkeitä" Tilaajille
22:02
Son Tottenhamin sankari – Arsenal juhli murskavoittoa
21:23
Hallitus aikoo muuttaa potilasdirektiivin toimeenpanoa sote-uudistuksen yhteydessä
21:09
Miten hallita aikaa niin, että rentoutumisellekin jää tilaa? Oululaisopiskelija: "Tärkeintä jaksamiselle on ehtiä möllöttää välillä kotona"
19:46
Iin uudessa liikuntahallissa lähes 500 katsojaa, Ettan peliesitys ei riittänyt
19:45
Lentopallohuumaa Iissä – nimikirjoitukset menivät kuin kuumille kiville, vaikka Ettan esitys pelikentällä jäi pahasti vajaaksi
60
Jokaisessa julkisessa laitoksessa ei voi käydä vessassa Oulussa, vaikka kyseessä olisikin verovaroin kustannettu laitos – "Hädässä olevaa ihmistä yleensä autetaan"
48
Kätilöliiton mukaan huoli synnyttäjien ja vauvojen turvallisuudesta on maanlaajuinen – "Arvostammeko me uusien lasten syntymää ja perheitä satsaamalla heihin?"
41
Pohjois-Pohjanmaan museon kellarikerros jouduttiin sulkemaan – tutkimuksissa löydettiin terveydelle vaarallisia rakennusmateriaaleja
35
Merivesi voi nousta rajusti Perämerellä, merivartiosto varoittaa: "Näin kovat ennustukset ovat todella harvinaisia"
34
Puheenaihe: Keskittyykö uutismedia liikaa Suomessa? "Digitaalinen julkaisutoiminta syrjäyttää painettua mediaa, murros vaatii resursseja ja osaamista"
34
"On vain ajan kysymys, milloin osastolla tapahtuu potilasvahinko" – Yle: Oysin kätilöt ovat huolissaan potilasturvallisuudesta ja kannelleet aville, vastuualuejohtaja kiistää väitteet
28
Suomen teillä kurvailee tuhansia alaikäisiä autoilijoita – 12 000 alle 18-vuotiasta sai viime vuonna poikkeusluvan, ja tuhansia hakemuksia on jonossa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.
Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Lapissa lumisateen vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s.
Maan etelä- ja itäosassa sekä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta yöllä ja aamulla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Marinin kallis vedätys

159 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi asuntojen arvo laskee koko suomessa?

kysykääpä itseltänne että missäpäin oulua haluaisitte asua, jos olisi varaa. Siellä eivät hinnat laske. Kaikki eivät näe... Lue lisää...
Sijaintisijainsijain...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image