Viihde

Viisi huu­to­kau­pan­met­säs­tä­jää hamuaa aarretta romun seasta – "Mulle kelpaa kaikki, mistä saa hintaa"

Mika Siren, Maria Ekman-Kolari ja Pauliina Laitinen-Littorin etsivät myytävää hylätyistävarastoista. KUVA: Ilkka Arrala/Fox Networks Group
Viihde 6.2.2018 7:00
Lännen media

Huutokaupan metsästäjät Suomi

★ ★ ★ Tässä on ohjelma kaikille kirpputorien ja huutokauppojen kiertelijöille ja niille, joita tavaroiden lumo vetää vastustamattomasti puoleensa. Huutokaupan metsästäjät etsivät hylätyistä pienvarastoista myytävää, jolla he saisivat tehtyä voittoa.

Kun Seppo Malinen avaa oven pienvarastoon, sisältöä saa tarkastella ja kurkkia vain ovelta. Katsomisen perusteella pitää päättää, mihin hintaan varaston huutaa.

Kaikki viisi huutokaupanmetsästäjää ovat eri puusta. Selkein linjaus on Bernt Moreliuksella ja Pauliina Laitinen-Littorinilla, toinen etsii pääasiassa antiikkia ja toinen taidetta. Mika Siren, Maria Ekman-Kolari ja Lauri Ojakorpi ovat monipuolisempia, mutta oma erikoisalansa on heilläkin. Kaikki metsästäjät ovat huutokauppa-, antiikki- tai vanhantavarankauppa-alalla.

– Mulle kelpaa kaikki, mistä saa hintaa, sanoo Lauri Ojakorpi.

Laitinen-Littorin sanoo luottavansa ensimmäiseen intuitioon, joka tulee varastoon katsottaessaan.

Siren huutaa toisessa jaksossa mysteerivaraston, löytää sieltä yllätyksiä ja saa hyvät rahat.

Katsojakin saa tietoa asioista ja tavaroista, joihin ei ole kenties aiemmin törmännyt, kuten lypsyjakkara-Jawa tai taitelija Mikko Oinonen.

Fox tiistai 6.2. klo 20.00.

MAINOS

Kommentoi

Kyllä ne tietää mitä varastoissa on.onhan heillä käsikirjoituskin miten pitää toimia.esim kuppilat kuntoon kortonki ramseu.sekin täyttä soopaa ja sketsiä.kuka kuuntelis semmosta haukkumista yms hommaa.ei kukaan.kaikkeen on käsikirjoitus.jopa meidän elämällemme täällä ajassa.siihenkin löytyy lopulta käslkirjoitus.näin on

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo on kyllä hyvä juttu tuo varasto. Saa kotoa ylimääräiset tavarat lämpimään säilöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä ohjelmaformaatissa tapahtumat on käsikirjoitettu ja varastoihin viety sisältöä käsikirjoituksen mukaisesti. Sama koskee lähes kaikkia muitakin ns. tosi-tv-ohjelmaformaatteja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pelkkää tv-viihdettä koko huutokaupanmetsästäjät ohjelma. Amerikoista matkittua. Kutsuhuutokauppoja vain muutamalle huutajalle filmausta varten johon on käsikirjoitus edeltä käsin tehty. Amerikkalaisesta vastaavasta jo paljastuikin pari vuotta sitten, ettei nuo varastot ole niiden omistajien jäljiltä vaan niihin on piilotettu muutamia "yllätyksiä" ohjelman tekijöiden toimesta jotka sitten ostajat "yllätyksekseen" löytävät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monestikkohan on laitettu "kuuma tavara" varastoon jähtymään? Rosvo johtunut linnaan ja varaston maksujen takia menee tavarat vasaran alle. Porukka ostaa varastettua tavaraa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Et sitten edes lukenut aloitusta tai et järkytykseltäsi ymmärtänyt sitä. Lainaus: "...pitää osata olla menemättä lankaan... Lue lisää...
Sifferi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image