Viihde

Uskoisitko kotisi Laurin käsiin? Mitään perusmökkejä ei tässä sarjassa rakenneta

Hanna Brotherus ja Mikko Kuustonen, Jannika B ja Toni Wirtanen, Eveliina Alanne ja Ville Leino sekä Kari Hietalahti ja Tommi Korpela antavat taloprojektinsa Lauri Ylösen (kesk.) suunniteltavaksi. KUVA: Saku Tiainen
Viihde 8.10.2019 7:00
Riikka Happonen

Design by Lauri

**** Muusikosta on vaikka mihin, vaikka talojen suunnittelijaksi. Sen todistaa Lauri Ylönen uuden sarjansa kakkoskaudella, joka nähdään syksyn aikana TV5:lla ja suoratoistopalvelu Dplayssa.

Pari vuotta sitten MTV3:lla nähty Laurin talot -sarja nousi otsikoihin, kun Ylösen suunnitteluyritys kiisteli virolaisten aliurakoitsijoidensa kanssa rap-tähti Elastisen taloprojektin takia.

Nyt neljä tunnettua pariskuntaa uskoo jälleen tulevan kotinsa Ylösen käsiin. Suunnittelijalta ei puutu rohkeutta: nyt ei rakenneta mitään perusmökkejä.

Ex-jääkiekkoilija ottaa suurimman riskin

Kahdessa ensimmäisessä jaksossa keskitytään laulajapariskunta Jannika B:n ja Toni Wirtasen kakkoskotiin Hollolan järvimaisemiin. Ylönen hakee innoitusta suunnittelulleen muun muassa Japanista, jossa hän ihastuu tyhjän päällä, kuohuvan joen partaalla leijuvaan betonilaatikkoon. Jotain samanlaista hän haluaa toteuttaa laulajaystäviensä mäntykankaiselle rinnetontille.

Myöhemmin syksyllä nähdään, millainen vapaa-ajan asunto muusikko Mikko Kuustoselle ja koreografi Hanna Brotherukselle nousee Mäntyharjulle. Näyttelijäkaverukset Tommi Korpela ja Kari Hietalahti haaveilevat modernista pakopaikasta Kotkan saaristossa. Kenties isoimman riskin ottavat ex-jääkiekkoilija ja yrittäjä Ville Leino sekä Eveliina Alanne, jotka antavat omakotitonttinsa Inkoossa Ylösen huomaan.

Design by Lauri on mielenkiintoinen sekoitus Grand Designs -tyyppistä arkkitehtuuriohjelmaa sekä kotikutoisempaa tosi-tv:tä suomalaistähtien rakennusprojektista. Näistä elementeistä syntyy kiinnostavaa katsottavaa varsin tavallisen omakotitalon rakennuttaneelle katsojalle. Ai tuollaistakin tehdään? Miksei kukaan esitellyt meidän talopiirustuksiamme kolmiulotteisena hologrammina?

TV5 tiistai 8.10. klo 21

MAINOS

Kommentoi

En. Ylönen käytti ainakin viimeksi maksimoidakseen oman voittonsa virolaista halpatyövoimaa. Laatu oli sitten rakennuvirheitä täynnä. Elastisen kämppä kyseessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

1.4.
Oulun kaupunki myy Hietasaaren huvilat huutokaupalla – viiden myynnissä olevan huvilan kunto vaihtelee täysin remontoidusta romahdusvaarassa olevaan Tilaajille
1.4.
Yle: Sairaalat saivat varmuusvarastoista jopa kahdeksan vuotta sitten vanhentuneita hengityssuojaimia
1.4.
Uefa siirsi kaikki kesäkuun jalkapallomaaottelut – tanskalaistiedon mukaan naisten EM-kisat lykätty vuodella
1.4.
Oululainen Tinja-Riikka Korpela on päässyt Evertonin maalivahtina aistimaan englantilaisten intohimoa jalkapalloa kohtaan: "Se on henki ja elämä" Tilaajille
1.4.
Toukokuun tornien taisto peruttiin koronavirusepidemian vuoksi
1.4.
Vientikiellot iskevät omaan nilkkaan viennistä riippuvissa maissa – "Rajoituksia voi jäädä päälle, kun kriisi on ohi"
1.4.
Korona työllistää myös tulkkeja, kun hallituksen tiedotustilaisuudet tulkataan suorana viittomakielle – intensiivinen simultaanitulkkaus vaatii kokemusta: "Työ on kuormittavaa ja tilaisuudet sisältävät tärkeitä asioita" Tilaajille

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aamulla huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Savon maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöllä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

277 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietämättömien piensijoittajien osakehölmöilyt

HEP \o/ Täällä yksi ymmärtämätön. Minä en oikeasti tiedä, mitä salkkuni yrityksille tapahtuu tulevaisuudessa. En edes ... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

2.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image