Viihde

Tyh­jän­nau­ra­mi­sen riemuvoitto saa yhden tähden Paula Koivuniemen pal­jas­tuk­ses­ta

Hauskaa olla pitää. Tiimikapteenit Ali Jahangiri ja Arja Koriseva koettavat pitää tunnelman katossa TV5:n uudessa kilpailullisessa musiikkiviihdeohjelmassa. Keskellä säteilee juontaja Krista Siegfrieds. KUVA: Tuomas Marttila
Viihde 18.2.2018 7:00
Ilari Tapio

Anna sen soida

* Tekopirteysasteen voi ennustaa kohoavan ennätyslukemiin, kun ohjelma-aikaa hallitsevat Krista Siegfrieds, Arja Koriseva ja Ali Jahangiri.

Kyllä! Vauhtiin päästyään uusi musiikkivisailu osoittautuu tyhjännauramisen riemuvoitoksi. Paljon on tuuletusta, taputusta, hyppimistä, pelleilyä, halaamista ja höttöistä läppää. Juuri muuta ei olekaan.

Perusongelma on, että sohvaperunaa julkkisten ilakointi ei hetkauta. Ilo ei tartu. Antoisampaa on seurata värillisen pyykin pyörimistä pesukoneen lasiluukun läpi.

Ohjelmatyyppinä Anna sen soida putoaa samaan hömppälaariin kuin MTV3:n Bumtsibum ja Maria Lundin taannoin TV2:lle juontama Obladii.

Positiivisuus on positiivista

Kisassa on kaksi kolmihenkistä tiimiä, joita kipparoivat Arja ja Ali. Avausjaksossa heidän joukkueisiinsa kuuluvat rokkikukko Olli Herman, imitaattori Jarkko Tamminen, iskelmäikoni Paula Koivuniemi ja räppäri Brädi.

Tiimit koettavat kukistaa toisensa tietämällä vastauksia enimmäkseen rockin ja Suomi-popin pölyisimmiltä tantereilta kumpuaviin kysymyksiin. Niitä esittävät juontaja Krista ja DJ Mista S.

Katsojat voivat osallistua visailuun lataamalla storesta ilmaisen sovelluksen. Se on ajan ilmiö, mutta monikohan viitsii nähdä vaivan?

Jos hulabaloosta koettaa väkisin keksiä jotakin positiivista sanottavaa, niin positiivisuus itsessään on toki positiivista.

Jossakin vaiheessa naminami vain kääntyy itseään vastaan. Kenties hetki on se, jolloin Krista Siegfrieds huutaa 21. kerran "Loistavaa!"

Avausjakson kohokohta koittaa alkupuolella, kun Paula Koivuniemi paljastaa Tom Jonesin suudelleen häntä. Ainoan tähtensä Anna sen soida ansaitsee sillä.

TV5 sunnuntai 18.2. klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

14:31
Akkuliikkeissä on vilinää Oulussa – "Enemmän kuin kymmenen autoa konepeltiä pystyssä pihalla"
14:31
Kiiminkiläisestä Anita Korvasta kasvatettiin hiihtäjälupaus Kainuussa – Valmentaja: "Hän on oma, hyvä persoonansa. Hyvin suora ja rehellinen."
13:58
Varastorakennuksessa ollut pakettiauto syttyi tuleen Sotkamossa
13:28
Henkilöauto törmäsi rekan perään Oulun Raksilassa
13:28
Kiimingistä kotoisin oleva Anita Korva hiihti jälleen nuorten MM-pronssille: "Tähtäin on aikuisten sarjassa, mutta kivahan täällä on pärjätä"
13:20
Kymmenkunta vaalitilaisuutta osuu Rinteen sairausloman ajalle – Puoluesihteeri Rönnholm: Tilaisuuksien määrät lähtevät nousemaan vasta maaliskuun aikana
13:04
Suomessa kierrätettiin ennätysmäärä renkaita viime vuonna – Rengaskierrätys: "Kuopat teillä aiheuttavat helpommin vaurioita"
70
Oulun keskusta täyttyi ihmeellisistä vanhoista autoista kaikenlaista rojua katoillaan – hollantilainen porukka seikkailee Tanskan, Suomen, Ruotsin ja Norjan halki halpisautoilla
58
Sinun vuoro kysyä Kalevan vaalikoneessa – ehdokkaat Oulun vaalipiirin alueelta vastaavat
45
Kolmesataa hollantilaista halpisautoa hurautti Oulun kautta Ruotsiin – Tarkastiko poliisi enintään 500 euroa maksaneiden ajopelien kuntoa?
42
Työttömyys maksaa yhteiskunnalle vuosittain useita miljardeja euroja – Ministeri Lindström: "Suomella ei ole varaa näin suureen kuluerään"
26
Kaupunginhallitus myönsi merikylpylä Allas Sea Poolille tonttivarauksen Kiikelistä – seuraavaksi neuvotellaan vuokrasopimuksesta
20
Tyrnävä kokeilee palkattomia vapaita
15
Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen tehtävämäärissä huomattava kasvu – Riskienhallintapäällikkö: "Mitä ihmiset puuhastelevat lähtiessään töistä kotiin?"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

234 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kansan elintason romahduksen lähtölaukaus

No jos se 80-luku oli niin kultaista aikaa, niin mietitäänpä hetki mitä nyt pitäisi sitten tehdä? Miten se työttömyys ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image