Viihde

Tv-poiminta: Oskari Katajisto saattaa syödä kahdeksan mehujäätä illassa – jääkaapin ter­veel­li­sim­mät ruuat on tarkoitettu koirille

Näyttelijänä tunnetuksi tullut Oskari Katajisto on aiemmin syönyt mitä sattuu. Elämäntaparemontti on syytä tehdä viimeistään nyt.
Viihde 4.12.2019 7:00
Silja Aitoaho

Olet mitä syöt

*** Ei auta mikään. Kun lääkäri Pippa Laukka kartoittaa näyttelijänä tutuksi tulleen Oskari Katajiston terveydentilaa, ovat tulokset armottomat: 53-vuotiaalla miehellä on kakkostyypin diabetes.

Se tulee täytenä yllätyksenä ja itkuhan siinä tulee, vaikka tähän mennessä Katajisto on suhtautunut jääkaappinsa tarkastukseen ja epäterveellisten ruokailutottumuksiensa kritisointiin armottomasti vitsailemalla.

Näitä lääkärin kertomia uutisia ei voi vitsillä kuitata. Tieto sairastumisesta herättää pelkoja ja havahduttaa. Reaktion aitous näkyy ja tuntuu katsojalle asti.

Se lienee myös Olet mitä syöt -ohjelman idea. Siihen mukaan lähteneille täytyy nostaa hattua rohkeudesta. Elämäntaparemonttiin ryhtyvät joutuvat paljastamaan itsestään reilusti aika noloja asioita.

Ehkä motivaatio ohjelmaan mukaan lähtemiseen löytyy siitä, että halu muutokseen on vielä julkista häpeää suurempi.

Mehujäitä tv:tä katsellessa

Elämäntapasairautena tunnetusta kihdistä kärsivä Katajisto esimerkiksi viihtyy turhankin hyvin kotisohvalla ja syö televisiota katsellessaan läjäpäin karkkeja, sipsejä ja mehujäitä. Viimeksi mainittuja kuluu illan aikana helposti jopa kahdeksan kappaletta.

Perheen jääkaappi on täynnä epäterveellisiä eineksiä, ja elämäntaparemonttiin Katajistoa luotsaavan Pippa Laukan ällistykseksi terveellisimmät ruoat on tarkoitettu koirille.

Saadaanko kihti ja kakkostyypin diabetes kuriin ja Katajisto ylös sohvalta? Kun lähtötilanne on kartoitettu, on aika astua ulos mukavuusalueelta, jättää einekset ja mehujäät ja alkaa käydä lenkillä.

Yllättävän sympaattiseksi osoittautuvalla Katajistolla ainakin asenne ja motivaatio tuntuvat olevan kohdallaan.

MTV3 keskiviikko 4.12. klo 20.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

14:35
Finnair peruu lentonsa Pekingin Daxingiin ja Nanjingiin maaliskuun loppuun asti
14:15
Vanhemmat pakottivat 5-6 vuotiaan lapsen nukkumaan ja syömään kädet sidottuina, tutkimuksissa kyynärvarresta löytyi arpi: ”Äiti on tehny ton saksilla”
13:49
HS: Verkkojätti Amazonin saksalaisen sivuston ohjelmistovirhe jumittaa toimituksia Suomeen
13:30
Nivalan vakavan liikenneonnettomuuden kuljettaja oli 17-vuotias, saanut kortin poikkeusluvalla – auto ajautui pellolle kymmenen metrin päästä bussipysäkillä odotelleista ihmisistä
13:11
Valtuutettu Lokka tiistaina käräjillä, syytetään kahdesta kansanryhmää vastaan kiihottamisesta
12:56
Auto pyörähti penkkaan Pohjantiellä Kempeleessä – poliisi antoi suullisen huomautuksen
11:42
Facebookissa julkaistusta sähköpostista tutkintapyyntö Limingassa – Kunnanhallituksen jäsenen epäillään luovuttaneen sähköpostin ulkopuoliselle
48
Yli 600 Stora Enson Oulun tehtaalla työskentelevää henkilöä osallistuu lakkoon – "Me olemme sitä mieltä, että talkootyön pitää nyt loppua"
27
Mestarivalmentaja Kari Jalonen sai kenkää SC Bernistä – edelliskausien menestys ei paljon painanut
26
Surkea ajokeli aiheutti kilometrien mittaiset seisahtelevat jonot Pohjantien aamuliikenteessä
19
Koronaviruksen kuolonuhrien määrä nousi yli sataan – ulkoministeriö kehottaa välttämään matkustamista Wuhaniin ja Hubein maakuntaan
15
Jokunen republikaani äänestää Trumpia vastaan, uskoo puolueen senaattori – Trumpin oikeudenkäynti jatkuu, uusi vuoto asetti puolustuksen tukalaan asemaan
11
Sähköautoilijan kokemattomuus ja latausongelmat kostautuivat maantiellä, Helsinki–Vaasa-väli venyi 14 tuntiin – Näin käytetty ja halpa täyssähköauto toimii Suomen talvessa Tilaajille
10
Helsingin poliisin ylikomisario teki rikosilmoituksen kansanedustaja Ano Turtiaisesta – taustalla kansanedustajan tviitti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, lumisten teiden ja sohjoisten teiden vuoksi.
Ajokeli on huono Lapin länsiosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio ja Kemijärvi pöllyävän lumen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamulla ja aamupäivällä maan keski- ja itäosassa sekä Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Ei mitään rajaa taas suomalaisen työntekijän haukkumisella. Ylen telkemän tutkimuksen , Yle uutiset Politiikka 28.2.201... Lue lisää...
taas aivan bullshitt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

28.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image