Viihde

Tv-arvio: Seksifantasia käyttää lainaeväitä – Vanhoilliset valtapelit kelpaavat yhä

Viihde 8.2.2018 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme torstain kiinnostavinta tv-

elokuvaa.

Fifty Shades of Grey

** Kun juppikauden eroottinen hitti 9 ½ (1989) yhdistetään 2000-luvun Twilight-leffoihin, saadaan Fifty Shades of Grey: jahkaileva, pintakiiltoinen tarina kokemattomasta neitosesta (Dakota Johnson), jonka itsevarma bisneskönsikäs (Jamie Dornan) kiskaisee alistamistouhuihinsa. Mielenkiintoista, että E.L. Jamesin kirjojen vanhoilliset valtapelit kelpaavat vielä tiedostavalla 2010-luvulla niin monien naisten seksifantasiaksi. (USA 2015)

TV5 torstai 8.2. klo 21.00

Boltsit pelissä – Dodgeball

** Yhdenlaista alistamista harjoitetaan tässäkin polttopallokomediassa. Koulun liikuntatunneilta lajista jäivät kirvelevät muistot. Pallo lätisi ja iho kuumotti. Rawson Marshall Thurberin komedia pudottelee turhan arvattavaa luuseri- ja alapäähuumoria. Kentällä ottavat yhteen raukean kuntosaliyrittäjän Vince Vaughnin ja hormonihysteerikko Ben Stillerin joukkueet. Roolit ehkä olisi kannattanut vaihtaa päittäin. (USA 2004)

Sub torstai 8.2. klo 21.00

Seitsemän rohkeaa miestä

**** Ensiksi japanilainen Akira Kurosawa teki kunniaa rakastamilleen lännenelokuville seikkailussaan Seitsemän samuraita. Sitten John Sturges kiitti ja ohjasi Kurosawan elokuvasta tämän länkkäritulkinnan. Tarina pyyteettömistä sotureista ja rosvojoukon uhkaamista kyläläisistä on yleismaailmallinen. Sturgesin elokuvassa perusasioiden ääressä ovat muun muassa äijänkörmyt Yul Brynner, Steve McQueen ja Charles Bronson. (USA 1960)

Yle Teema & Fem torstai 8.2. klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa ei ole korruptiota vaan koko järjestelmä on läpimätä!

Ja harvassa maassa hallitus saa jatkaa, kun yksi puolue hajoaa ja hallitukselle jää roimasti alle 50% kannatus. Tämä maa... Lue lisää...
mp.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image