Viihde

Tv-arvio: Kiin­teis­tön­vä­lit­tä­jä koheltaa nyt lät­kä­ku­lis­seis­sa - Parasta on Jethron hy­vän­tuu­li­suus

Jethron paras puoli on miehen tarttuva hyväntuulisuuus, vaikka ohjelma onkin osin omituista höpöttämistä..
Viihde 14.1.2018 7:00
Tapio Neva

Jethro kiekkomatkalla olympialaisiin

Odotukset eivät olleet korkealla, mutta ne alittuivat silti. Jethro kiekkomatkalla olympialaisiin on lapsellista kohellusta ja omituista höpöttämistä, tuotesijoittelulla maustettuna. Kameran eteen marssitetaan myös liuta julkkiksia, jolla haetaan varmistusta sille, että tyhminkin katsoja saa onnistumisen tunteen: hei mä tiedän tän!

Avausjaksossa nähdään muun muassa Harry Harkimo, Kaj Kunnas ja Arttu Wiskari. Kertojanäänenä on Juhani Tamminen.

Tulevissa jaksoissa ohjelma vierailee seitsemässä eri maassa. Teemat vaihtelevat MM-95:stä Neuvostoliiton punakoneeseen, lätkäfaneista sponsorointiin. Tv-sarjan päättyessä ja olympialaisten alkaessa Jethro jatkaa esiintymisiään kisareportterina.

Jethron ohjelmia pyörii tällä hetkellä neljällä eri televisiokanavalla. Se saa miettimään kotimaisen tv-viihteen matkaa menneiltä vuosikymmeniltä tähän päivään. Neil Hardwick on vaihtunut Jethro Rostedtiin, englantilainen äly turkulaiseen paskanjauhantaan.

Jethro kiekkomatkalla olympialaisiin -sarjan ainoa arvo on Jethron ylitsevuotava, tarttuva hyväntuulisuus.

Yli 400 000 suomalaista syö masennuslääkkeitä. Ehkä se selittää, miksi Jethron ohjelmille on tilausta. Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio on sanonut, että Jethron ohjelmat saivat hänet vankilassa edes hetkeksi hyvälle tuulelle.

TV5 sunnuntai 14.1. klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

En kyllä tajua, miten jotkut jaksavat katsoa tätä koheltajaa! Mikä on, että tällaiset ohjelmat vain jatkuvat. Katsooko näitä oikeasti monikaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo analyysi "Odotukset eivät olleet korkealla, mutta ne alittuivat silti" osuu aivan varmasti nappiin. Mutta kun se tolskaaminen on niin pöljää kuin Jetrolla niin sitä on vaan hauskaa seurata. Vähän niinku Uuno elokuvat: ei järjen hiventäkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinhän kokkarit saa tuleville ehdokkailleen ilmaista mainosta televisiossa. Harkimon poikaakin ajetaan kuin käärmettä pyssyyn. Kertoo kyllä kaiken suomalaisista jos nämä jokapaikan sössöttäjät pääsee eduskuntaan. Olihan siellä kyllä mämmimietaakin ei senpuoleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö suomessa todellakaan ole muita juontajia näihin ohjelmiin, kun Jetrho, Palsanmäki, Aitolehto jne? Samat naamat joka ikisessä ohjelmassa. Ei nuita viitti kattoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun ei ole savupirttien ja tuohivirsujen aikaisia huolia, sekä liukuhihntyössä ei pääse nollaamaan aivojaan, tarvitaan tätä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hoitoonhan tämä retro joutaa .no täytyy ymmärtää että se on kokoomuslainen ja vielä turuust

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On niin tyhjänpäiväistä lässytystä, ihmetellä pitää kuka tilaa ja kuka maksaa. Tuon tyyppisiä jätkiä joskus tulee vastaan myyjinä liikkeissä, tästä seuraa : vaihdan myymälää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tällaisten ohjelmien seuraaminen kertoo kyllä paljon niiden katsojistakin. On vaikeaa kuvitella tylsempää ajanviettoa kuin seurata tätä diilijulkkista aina vaan uusissa ympyröissä. No, joillekin riittää pelkän hömpän tuijotus...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

131
Kysyimme: Miksi dieselin hinta on jo sama kuin bensiinin?
73
Poliisi kirjoitti 45 rikesakkoa ilman valoa liikkuneille oululaispyöräilijöille, lisäksi polkupyöräilijöille jaettiin valoja
58
HS-gallup: SDP:n etumatka kasvaa, vihreiden kannatus jatkaa murenemistaan
41
Antti Rinne: "Surkuhupaisammin ei pääministeri Sipilä voi sanoa" – demarien puheenjohtaja vakuuttaa olevansa valmis pääministeriksi
41
Sipilä syytti ay-liikettä painostamisesta - poliitikoilta vaaditaan nyt rohkeutta ja päättäväisyyttä
35
IS: Iissä erikoinen kiista frisbeegolfradasta –"maanomistaja" kielsi alueen käytön ja vei korit pusikkoon, kunnanjohtaja aikoo tehdä rikosilmoituksen
32
Miksi nuoret miehet kaahaavat? Vuosittain liikenteessä kuolee noin 40 nuorta miestä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millä keinoin Ay-liikkeen valtaa saadaan rajattua?

Juuri näin. Tässä ollaan niiden asialla jotka eivät pysty itse vaikuttamaan tilanteeseen. Työttömät, syrjäytyneet, vamm... Lue lisää...
Onnea, olet ymmärtän...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.10.

Fingerpori

16.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image