Viihde

Toivottoman löysä draama, vaikka mukana on Sylvester Stallone ja muita tähtiä

Sylvester Stallone on Reach Me -draamaelokuvan tähtikaartissa. Ohjaaja John Herzfeld on ollut Stallonen kämppäkaveri yliopistossa.
Viihde 9.7.2019 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Reach Me

★ Pubivisakysymys: kuinka Sylvester Stallone, Kyra Sedwick, Kelsey ”Frasier” Grammer, Tom Berenger ja muita enemmän tai vähemmän isoja nimiä saatiin mukaan tämmöiseen floppiin? No siksi, että ohjaaja John Herzfeld oli yliopistovuosinaan Stallonen kämppäkaveri. Me katsojat saamme kärsiä seuraukset, eli toivottoman löysän draaman ihmiskohtaloista, jotka elämänhallintaopas yhdistää. Elokuva puolestaan ei ole kenenkään hallinnassa. (USA 2014)

Hero tiistai 9.7. klo 21.00

Nuoruus vauhdissa

★★ Valentin Vaala (52 v.) kutsuttiin ohjaamaan nuoren polven laulajatähtiä iskelmäkimaraan. Kuten arvata saattaa, siinä ei ihan ylimmällä trendinharjalla twerkattu. Hyvä kumminkin, että jälkipolvien iloksi saatiin talteen loistava Laila Kinnunen ja puhtopoppari Lasse Liemola – vieläpä väreissä. Juonentynkää saadaan autoilusta, moottoripyöräkilpailuista ja mainosmaailmasta. ”Suomen James Dean” Rami Sarmasto pääsi mukaan myös. (Suomi 1961)

TV1 tiistai 9.7. klo 13.05

Puputalo

★★ Suomessa puuhataan eläkeiän korotusta, mutta Fred Wardin komediassa Shelley potkaistaan töistä 27-vuotiaana. Vanhemmat naiset eivät kuulemma sovi Playboy-kartanoon (jota elokuvan ensi-illan aikaan isännöi 83-vuotias Hugh Hefner). Anna Farisin esittämä puputyttö ei kuitenkaan lannistu, vaan lähtee kouluttamaan sisarkunnan opiskelijatytöistä hottiksia. Faris tekee roolin kierroksilla, joita näin nolo leffa ei ansaitsisikaan. (USA 2009)

TV5 tiistai 9.7. klo 23.05

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

22.7.
Henkilöauto romuttui lunastuskuntoon ulosajossa Sodankylässä, autossa olleet katosivat paikalta
22.7.
Inarijärvellä kuultu avunhuutoja – pelastuslaitos selvittää asiaa helikopterin avulla
22.7.
Lacrosse on hurja laji, jossa pallo viuhuu 180–190 kilometriä tunnissa – Arttu Ylilauri löysi lajin pariin 33-vuotiaana
22.7.
Eurooppaan odotetaan taas ennätyshelteitä: 40 astetta voi mennä rikki Saksassa saakka
22.7.
Britannia haluaa eurooppalaiset joukot turvaamaan merenkulkua Hormuzinsalmella
22.7.
Maailmalla megasuosiota nauttiva kriketti on pyristellyt itselleen jalansijan Oulussa – "Laji sekoitetaan krokettiin" Tilaajille
22.7.
Lokkisiimat pyritään saamaan Kauppurienkadulla valmiiksi ennen Qstock-viikonloppua – "Nyt on positiivisen odottava fiilis"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image