Viihde

Toivottoman löysä draama, vaikka mukana on Sylvester Stallone ja muita tähtiä

Sylvester Stallone on Reach Me -draamaelokuvan tähtikaartissa. Ohjaaja John Herzfeld on ollut Stallonen kämppäkaveri yliopistossa.
Viihde 9.7.2019 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Reach Me

★ Pubivisakysymys: kuinka Sylvester Stallone, Kyra Sedwick, Kelsey ”Frasier” Grammer, Tom Berenger ja muita enemmän tai vähemmän isoja nimiä saatiin mukaan tämmöiseen floppiin? No siksi, että ohjaaja John Herzfeld oli yliopistovuosinaan Stallonen kämppäkaveri. Me katsojat saamme kärsiä seuraukset, eli toivottoman löysän draaman ihmiskohtaloista, jotka elämänhallintaopas yhdistää. Elokuva puolestaan ei ole kenenkään hallinnassa. (USA 2014)

Hero tiistai 9.7. klo 21.00

Nuoruus vauhdissa

★★ Valentin Vaala (52 v.) kutsuttiin ohjaamaan nuoren polven laulajatähtiä iskelmäkimaraan. Kuten arvata saattaa, siinä ei ihan ylimmällä trendinharjalla twerkattu. Hyvä kumminkin, että jälkipolvien iloksi saatiin talteen loistava Laila Kinnunen ja puhtopoppari Lasse Liemola – vieläpä väreissä. Juonentynkää saadaan autoilusta, moottoripyöräkilpailuista ja mainosmaailmasta. ”Suomen James Dean” Rami Sarmasto pääsi mukaan myös. (Suomi 1961)

TV1 tiistai 9.7. klo 13.05

Puputalo

★★ Suomessa puuhataan eläkeiän korotusta, mutta Fred Wardin komediassa Shelley potkaistaan töistä 27-vuotiaana. Vanhemmat naiset eivät kuulemma sovi Playboy-kartanoon (jota elokuvan ensi-illan aikaan isännöi 83-vuotias Hugh Hefner). Anna Farisin esittämä puputyttö ei kuitenkaan lannistu, vaan lähtee kouluttamaan sisarkunnan opiskelijatytöistä hottiksia. Faris tekee roolin kierroksilla, joita näin nolo leffa ei ansaitsisikaan. (USA 2009)

TV5 tiistai 9.7. klo 23.05

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

249 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Tämä kehitys tulee vielä näyttään että työläisellä ei ole mitään vaikutus kanavaa etujensa ajamiseen. Työnantajat tulee ... Lue lisää...
Kertokkeepa

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.11.

Fingerpori

12.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image