Viihde

The Sun: Saara Aalto osallistuu Britannian Dancing on Ice -ohjelmaan

Saara Aalto osallistuu jäätanssikisaan Britanniassa.
Viihde 4.10.2018 21:25
Kaleva

Oululaislähtöinen laulaja Saara Aalto osallistuu ensi vuonna Britannian Dancing on Ice -tv-ohjelmaan, kertoo The Sun

Aalto tunnetaan Britanniassa, sillä hän tuli toiseksi X Factor -ohjelmassa. Hän edusti Suomea Euroviisuissa viime keväänä. 

The Sunin lähteen mukaan kilpailun järjestäjät uskovat Saara Aallon esiintyjäntaitojen ja kuplivan persoonallisuuden sopivan luistelukentälle. 

Jäätanssikisassa nähdään myös muun muassa tosi-tv-tähti Gemma Collins ja koomikko-näyttelijä Richard Blackwood.

Suomessa asiasta uutisoi ensin Ilta-Sanomat.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Hän antoi jo itselleen nimen,on kuulemma Jääprinsessa. Ja kertoo olevansa hieman etulyöntiasemassa,kun osaa luistella,kun Britit ei luistele.
Eli hän on taas paras,ja muut ei mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saaralle on tärkeintä, että pysyy otsikoissa ja että tulee häneltä taas Suomalaisille suuri uutinen. Oikein mukavaa, että pärjää tavalla taikka toisella. Nostetaan hattua kovalle työn tekemiselle, siitä Saaraa on ihailtava kyllä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi Saara pysynyt vain Simonin leivissä niin olisi jo maailman tähti,sillä sieltä Simonin yhteydet musiikkimaailmaan ovat kaikenkattavat. Mutta kun tämä tyttö luuli omin neuvoin pärjäävänsä. Nyt sitten ymmärtää mitä yhteistyön merkitys on. Kiertueen tanssijat piti itse kerätä tuttavista,ei maailman suuret taustatanssijat lähde,kun ei ole kunnon omaa hittibiisiä. Onkin hyvä että Saara pitää taukoa ja saa siten uusia ulottuvuuksia musiikkiin. Tämä jääohjelma ei ole saanut meillä tuulta ,ei viitsitä kompurointeja katsella Kiirakin naurais.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä on hyvä, että jotakin muuta Saaralta,ei jaksa enään samaa alusvaate hopeakimalletta katsella, eikä vanhoja biisejä. On vain surku, että kauniille äänelle ei löytynyt laulua. Saara osaa talouspuolen, ja menee sinne mistä palkan saa, toimeentulostahan on ensisijassa kyse. Nämä ovat tosiasioita,ja me ei mollaajia olla. Tähti on hetkeksi sammunut. Tulee vetämään viimeisiä kiertueita meille,ei huvita enään ne konsertit, luulee meitä hölmöiksi, että kiiruusti tullaan kuulemaan. EI, EI, Kiitos riittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihanaa Saara! Rohkeasti vain uutta haastetta kehiin! Ja antaa kivasti näkyvyyttä Suomen ulkopuolella! Kuka täällä näitten Suomi-valittajien keskuudessa haluaa uraa tehdä. Aina negan kautta kaikki pitää käsitellä. Sinne vaan, ilon ja hauskuuden kautta eteenpäin!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Par aikaa kiertää monessa maassa konserttia pitämässä ja sitten alkaa kiertue Suomessa....Eli duunia piisaa kyllä...))

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aalto ja Diandra ovat esimerkkejä hyvistä laulajista joilla ei ole mitään sanottavaa. Kun taasen ei-niin-hyviä laulajia pääsee läpi, jos heillä on sanottavaa ja osaavat sanoa niin, että kuulija tuntee sen. Ja onhan näitä pyrkijöitä, niistä ei ole pula, musiikkibisnes on kovaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

15.9.
Pahin painajainen Stozice Arenan korkean katon alla – Suomen varmalta näyttänyt voitto karkasi käsistä viiden ottelupallon jälkeen
15.9.
Tekninen vika viivästyttänyt Finnairin lentoa Kemistä Helsinkiin tuntikausia, mekaanikot lennätettiin paikalle – "Todella ikävää tällainen"
15.9.
Öljymarkkinat uskovat Saudi-Arabian jalostamoiskujen johtavan jyrkkään hinnannousuun
15.9.
Lämpöpatterit päälle ja tulet uuniin: Alkava viikko on Oulun seudulla hyinen ja sateinen, viikon puolivälin kylmät yöt voivat tietää mustaa jäätä
15.9.
Reissusa: Roomasta leirintäaluemökin vuokrannut Päivi Kinnunen pääsi seuraamaan lempisarjansa Isä Matteon kuvauksia
15.9.
Kuka kätki hopea-aarteen Inarijärven rannalle? Kysymys piinasi Seppo Saraspäätä 16 vuotta, kunnes hän ratkaisi sen Tilaajille
15.9.
Talouden käänne heikompaan panee vipinää kinttuihin – Hallituspuolueet lähtevät sorvaamaan budjettia "kaikki mulle heti" -asetelmassa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kun sanotaan ettei palkka riitä elämiseen

89 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kun sanotaan ettei palkka riitä elämiseen

Niin mikä on nyt sitä? Tämä nykyinen yltäkylläisyyskö? Ihmiset elävät pidempään ja rutiköyhien osuus on maailmassa pien... Lue lisää...
Taloudesta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image