Viihde

Tavikset asettuvat ensimmäistä kertaa julkkiksia vastaan Suomen Selviytyjissä – miten heidän käy?

Tavallisista suomalaisista koostuvassa joukkueessa nähdään muun muassa opiskelijoita, lääkäreitä, myyntipäällikköjä ja yrittäjiä. He kisaavat Selviytyjissä julkkikisia vastaan.
Viihde 8.9.2019 7:00
Riikka Happonen

Selviytyjät Suomi

Nelonen klo 19

★★★ Filippiinien jylhänkauniissa saaristossa kysytään taas voimaa, sisua, kanttia ja hoksottomia.

Aivan ensimmäistä, jo vuonna 2013 nähtyä kautta lukuun ottamatta Suomen Selviytyjissä on seurattu julkisuudesta jo entuudestaan tunnettuja kilpailijoita. Nyt nähtävällä neljännellä tuotantokaudella mukana on niin ikään julkkiksia, mutta heitä vastaan kisaa kahdeksan tuntematonta suomalaista.

Julkkisjoukkueeseen kuuluvat sosiaalisesta mediasta elantonsa saavat Arttu Lindeman ja Sara Sieppi, muusikot Tommi Läntinen ja Petra Gargano, ex-urheilijat Markus Pöyhönen ja Taina Ojaniemi, Sohvaperunat-ohjelmasta tuttu Juhani Koskinen sekä juontaja Alma Hätönen.

Tavisten joukkueessa on opiskelijaa, lääkäriä, myyntipäällikköä ja yrittäjää. Sporttisten julkkisten rinnalla nähdään kaikenkokoisia ja -ikäisiä miehiä ja naisia.

Suomen kokoisessa maassa monet julkkiksista tuntevat toisensa jo etukäteen, mistä voi olla etua kilpailussa. Toisaalta heidän maineensa ja saavutuksensa tiedetään myös tavisleirissä.

Tulevatko julkikset hyvin toimeen keskenään vai ottavatko heidän egonsa liikaa yhteen? Parhaassa tapauksessa puhtaalta pöydältä aloittava ja altavastaajana pidetty tavisjoukkue voi jopa löytää nopeammin yhteisen sävelen.

Tällä kertaa Selviytyjissä otetaan löysät pois heti alkuun. Kisa starttaa heti, kun joukkueet näkevät toisensa ensimmäisen kerran.

Ensimmäisen kilpailun palkintona on iso kasa tarvikkeita, jotka helpottavat huomattavasti elämää autiolla saarella. Hyvät yöunet onnistuvat varmimmin pressun ja huopien avulla ja tulentekovälineet mahdollistavat nuotiotulessa valmistetun lämpimän ruoan.

Kuka voittaa tärkeän avauksen?

Monet Suomen julkkiksista tuntevat toisensa jo etukäteen. Tulevatko he toimeen keskenään vai ottavatko egot liikaa yhteen?

MAINOS

Kommentoi

Itse ihmettelen sitä että miksi näihin realityihin yleensä pitää ottaa vain kaiken maailman julkkiksia ja turhia julkkiksia täällä Suomessa??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisivat yhtähyvin kilpailla Suomessakin,sopivia erämaakohteita täältäkin löytyy.
Ei tarviaisi kalliita lentoreissuja Filippiineille asti järjestää.!!! Ilmastokin säästyisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pikkasen saattaa rajoittaa tuota sijaintia tämä ohjelmaformaatti ja sen omistaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

12:02
Oulun yliopisto mukaan arktisten alueiden metallien 3D-tulostushankkeeseen
11:15
Mies löi naista 13 kertaa puukolla ylävartaloon Raahessa, miehen mukaan kyse oli hätävarjelusta – syyttäjä vaatii vankeustuomiota
11:06
Henkilöautot nokkakolarissa Kalajoella – viisi henkilöä loukkaantui, kaksi vakavammin
11:05
Akavan esitys: Osan työttömyyskorvauksesta saisi vasta päästyään töihin – "Työn hakemisen ja vastaanottamisen pitää olla kannattavampaa kuin nykyisin"
10:52
Kerrostalohuoneistossa syttyi tulipalo Sotkamossa – yksi ihminen vietiin jatkohoitoon
10:52
Suomen vanhin lotta Saara Kanerva on kuollut – 107-vuotias Kanerva oli Tornion vanhin asukas
10:33
Keskustan Minna-Maaria Sipilä eroaa Kempeleen kunnanhallituksen jäsenyydestä – vetoaa kahdella paikkakunnalla asumiseen
60
Sekasyöjälle on tarjolla helppoja keinoja vähentää lihan osuutta ruokavaliossaan – katso tästä kotitalousopettajan vinkit
44
Caruna nostaa sähkönsiirtomaksuja lähes neljä prosenttia, Omakotiliitto pöyristyi: ”Eikö verkkoyhtiöille mikään riitä?"
27
Harvalukuiselle yleisölle virkamiesmäinen esitys – Kärppien nihkeän voiton pääarkkitehti Heshka selitteli vaikeaa alkua: ”Jokainen joukkue tulee pelaamaan tänne aina täysillä”
24
Korkeiden talojen ja pienten asuntojen rakentaminen johtaa siihen, että Oulun väestörakenne muuttuu yksipuoliseksi Lukijalta
20
Vanhan laivanhylyn kappaleet lähtivät rekalla Oulusta etelään kunnostettaviksi – paluu koittaa vuoden tai kahden päästä, katso video
19
Toimittaja Sanna Ukkola irtisanoutui Yleltä, ilmoitti päätöksestään Twitterissä – Taustalla asioita, joita "ei toistaiseksi voi kertoa"
16
Uskomaton ihmenousu! Suomen lentopallomaajoukkue taisteli lähes toivottomasta tilanteesta tiensä EM-kisojen neljännesvälieriin

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image