Viihde

Tavikset asettuvat ensimmäistä kertaa julkkiksia vastaan Suomen Selviytyjissä – miten heidän käy?

Tavallisista suomalaisista koostuvassa joukkueessa nähdään muun muassa opiskelijoita, lääkäreitä, myyntipäällikköjä ja yrittäjiä. He kisaavat Selviytyjissä julkkikisia vastaan.
Viihde 8.9.2019 7:00
Riikka Happonen

Selviytyjät Suomi

Nelonen klo 19

★★★ Filippiinien jylhänkauniissa saaristossa kysytään taas voimaa, sisua, kanttia ja hoksottomia.

Aivan ensimmäistä, jo vuonna 2013 nähtyä kautta lukuun ottamatta Suomen Selviytyjissä on seurattu julkisuudesta jo entuudestaan tunnettuja kilpailijoita. Nyt nähtävällä neljännellä tuotantokaudella mukana on niin ikään julkkiksia, mutta heitä vastaan kisaa kahdeksan tuntematonta suomalaista.

Julkkisjoukkueeseen kuuluvat sosiaalisesta mediasta elantonsa saavat Arttu Lindeman ja Sara Sieppi, muusikot Tommi Läntinen ja Petra Gargano, ex-urheilijat Markus Pöyhönen ja Taina Ojaniemi, Sohvaperunat-ohjelmasta tuttu Juhani Koskinen sekä juontaja Alma Hätönen.

Tavisten joukkueessa on opiskelijaa, lääkäriä, myyntipäällikköä ja yrittäjää. Sporttisten julkkisten rinnalla nähdään kaikenkokoisia ja -ikäisiä miehiä ja naisia.

Suomen kokoisessa maassa monet julkkiksista tuntevat toisensa jo etukäteen, mistä voi olla etua kilpailussa. Toisaalta heidän maineensa ja saavutuksensa tiedetään myös tavisleirissä.

Tulevatko julkikset hyvin toimeen keskenään vai ottavatko heidän egonsa liikaa yhteen? Parhaassa tapauksessa puhtaalta pöydältä aloittava ja altavastaajana pidetty tavisjoukkue voi jopa löytää nopeammin yhteisen sävelen.

Tällä kertaa Selviytyjissä otetaan löysät pois heti alkuun. Kisa starttaa heti, kun joukkueet näkevät toisensa ensimmäisen kerran.

Ensimmäisen kilpailun palkintona on iso kasa tarvikkeita, jotka helpottavat huomattavasti elämää autiolla saarella. Hyvät yöunet onnistuvat varmimmin pressun ja huopien avulla ja tulentekovälineet mahdollistavat nuotiotulessa valmistetun lämpimän ruoan.

Kuka voittaa tärkeän avauksen?

Monet Suomen julkkiksista tuntevat toisensa jo etukäteen. Tulevatko he toimeen keskenään vai ottavatko egot liikaa yhteen?

MAINOS

Kommentoi

Itse ihmettelen sitä että miksi näihin realityihin yleensä pitää ottaa vain kaiken maailman julkkiksia ja turhia julkkiksia täällä Suomessa??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisivat yhtähyvin kilpailla Suomessakin,sopivia erämaakohteita täältäkin löytyy.
Ei tarviaisi kalliita lentoreissuja Filippiineille asti järjestää.!!! Ilmastokin säästyisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pikkasen saattaa rajoittaa tuota sijaintia tämä ohjelmaformaatti ja sen omistaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

21:55
Limingan Niittomiehiltä rohkaiseva esitys salibandyn Divarissa sarjakärkeä vastaan, vaikka jatkoajalla tulikin kirpaiseva tappio
21:41
Mikko Niemelä, 29, on noussut luottorooliin loukkaantumisten kurittamassa Kärppä-puolustuksessa – kellottaa uusia ennätyksiä ja tarjoilee namupasseja
21:12
Stadion Snowcross keräsi 160 kuljettajaa ja ärhäköitä kelkkoja Raksilaan
21:07
Ronaldon käsittämätön maaliputki jatkuu aina vain – vain kaksi pelaajaa pystynyt samaan aiemmin, kaikkien aikojen ennätys enää yhden ottelun päässä
20:44
Henkilöauto suistui katolleen ojaan Kiimingintiellä – kukaan ei loukkaantunut
20:35
Puistonpenkit peittyvät veteen Helsingissä – MTV paikalla helsinkiläispariskunnan kodissa, jota tulvavesi lähenee
20:26
Voimakas tuuli on kaatanut puita ja katkonut sähköjä – vesi on noussut teille useissa paikoissa
189
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
74
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
72
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
59
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
32
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"
29
Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria – Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun"
25
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

252 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mikset ole osakkeen omistaja?

Olenhan minä salkunomistaja ja osingoilla on mukava elellä. Lue lisää...
wiisas neitsyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image