Viihde

Tässä on Suomen eu­ro­vii­su­kap­pa­le: Look Away vei voiton – esittäjänä Darude feat. Sebastian Rejman

Voittobiisi valittiin suorassa UMK19: Darude -lähetyksessä Turun Logomossa 2.3.2019.
Viihde 2.3.2019 22:22 | Päivitetty 3.3.2019 16:22
Heikki Uusitalo

Suomen kappale Euroviisuihin valittiin lauantaina UMK 2019 -tapahtumassa, joka järjestettiin Turun Logomossa. Ehdolla oli kolme Darude feat. Sebastian Rejmanin kappaletta eli Release meSuperman ja Look away. Näistä voiton vei Look Away.

Kaikki kappaleet ovat luonnollisesti tuhtia konemusiikkia kuten Darudelta on totuttu kuulemaan.

Suomen euroviisuedustuskappaleen valitsivat yleisö sekä kansainvälinen raati, joiden kummankin painoarvo oli sama. Pisteitä kansainvälisessä raadissa antoivat edustajat Espanjasta, Irlannista, Iso-Britanniasta, Israelista, Norjasta, Ruotsista, Tanskasta ja Tšekin tasavallasta.

Vuoden 2019 Eurovision laulukilpailut järjestetään toukokuussa Israelin Tel Avivissa. Voittaja valitaan 18. toukokuuta.

Kaleva.fi:n äänestyksessä lukijat äänestivät selvästi eniten kappaletta Look away.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (49)

Onnea ja menestystä Darudelle,vaikka itseäni ei euroviisut kiinnosta tippaakaan,en enää vuosikymmeniin ole katsonut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei voi kuin ihmetellä miksi meidän edustajaksi valitaan aina jotain tasapaksua, tylsää mössöä.

Kun katsotaan menneiden vuosien pisteitä niin parhaat tulokset on tulleet metalligenren edustajille ! Silti vuosi toisensä jälkeen lähetämme sinne geneeristä pop-artistia jota ei erota toisistaan.

Darudella on kovia biisejä mutta tämä tuotos on todella hengetön ja energiaton veto, sellanen albumin biisi 8 jonka paras luonnehdinta on "kiva filleri".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta ,Pientä korjattavaa tulevaa esitystä varten . Laulajan ääni hukkui musiikkiin esim alkuosasta ei saanut selvää , artikulointia paremmin samoin tulee tehostaa laulajan ääntä. Biisin sanoma jää epäselväksi, jos ei kuule sanoja kunnolla. Liekö studion äänitehosteet hieman epätasapainossa laulajan ääneen vai...? Saman ilmiön olen huomannut monissa muissakin ylen TV laulu-musiikkiesityksissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä biisi! Sebulla ihana, pehmeä ääni. Lauloi aiemmin bändissä nimeltä The Giant Leap. Lykkyä tykö, Darude ja Sebastian!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno kipale. Minä tykkään ja tällä kehtaa mennä kisoihin rinta rottingilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tää valittu biisi ois paljon parempi, jos tässä ois laulajana jokin kirkasääninen nainen kuten Diandra. Darude featuring Didi sais kymmeniä pisteitä enemmän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen toista mieltä. Sebastian on paras ! Uskon että menestyy... jos ei sitten jotkut maat ole kimppa äänestyksessä keskenään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisko Rejmanin stailata Euroviisuihin uudelleen niin, ettei hän tuo mieleen pussikaljaa kittaavaa laitapuolen kulkijaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

....heinäkengille ei ole vielä näemmä muoti päässyt leviämään sinne asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalaisen tyypillinen elämänohje kaikkeen: pessimisti ei pety.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehkä olisi ollut mahdollista löytää parempikin laulaja. Ikinä kuullutkaan tuosta Rejmanista. Samoin itse kappale on aika pliisu. Toimii ehkä ekstaasihuumassa ravessa mutta ei muuten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

.. on ikävä entisiä Euroviisu karsintoja, joissa annettiin sentään mahdollisuus esittää uutta musiikkia muidekin kuin yhden artistin. Juontajat lisäksi täysiä nollia illalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luulin että poliittinen kannanotto on Euroviisuissa kielletty. Mutta hyvä noin. Kun Israeliin menee niin on parasta katsoa pois, jos ei halua nähdä kaikkea julmuutta siellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Darudella olisi paljon parempaakin annettavaa. Miksi on otettu kappaleeksi tällainen tasapaksu tusinakappale joka hukkuu miljoonien samalta kuulotavien kappaleiden joukkoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katso alla oleva kommentti nimimerkiltä "Hyväksi". Siinä on vastaus erinomaisesti kiteytettynä. Ei lisättävää :-)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (49)

Uutisvirta

121
Uimarantojen vähäiset parkkipaikat jokakesäinen ongelma Oulussa – "Aika hurjan näköistä, kun nurmikoilla on autoja miten sattuu"
84
Asuntosijoittaminen on vilkasta Oulun alueella – "Se on ihan hyvä tapa säästää, että nuorena ostaa yhden tai kaksi sijoitusasuntoa"
33
Asunnon liian korkea lämpötila helteellä voi oikeuttaa vuokranalennukseen – "10–20 prosenttia siltä ajalta, kun huoneiston lämpötila ylittää 32 astetta"
32
Työttömyys laski Pohjois-Pohjanmaalla verrattuna viime vuoteen – katso tästä, millä aloilla on eniten avoimia työpaikkoja
20
Kalevan kesäterassiäänestyksen voitosta käytiin kova kilpailu – voittajaksi nousi kauppatorin Keltainen Aitta, hopeaa Tuiraan
18
Qstockin liikennejärjestelyt huolettavat Pikisaaren asukkaita – aiemmin autoiluun saaressa vaadittiin festivaalin aikana ajolupa, nyt järjestelystä ollaan luovuttu
17
Työministeri Harakan ensi toimet työllisyyden parantamiseksi – työttömille yksilöllistä valmennusta ja palkkatukeen lisää rahaa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image