Viihde

Tahdon morsiuspuvun suo­ma­lais­ver­sio on erilainen kuin ame­rik­ka­lais­sar­ja – nimivalinta ihmetyttää

Somevaikuttaja Anni Vallius on saapunut makutuomareina toimivien läheistensä kanssa valitsemaan hääpukua.
Viihde 14.10.2019 7:00
Laura Krohn

Say Yes to the Dress Suomi

★★★ Kanavasurffaillessa on silloin tällöin tullut vastaan amerikkalainen Tahdon morsiuspuvun. Kiljunnan, kääkätyksen ja mauttomien tylliunelmien rävähtäessä ruutuun olen äkkiä vaihtanut kanavaa.

Nyt sarjasta on tehty kotimainen versio, joka on paljon maanläheisempi ja mukavampi katsoa. Morsiamet ovat keitä tahansa meistä: on niin verovirkailijaa kuin maatalon emäntääkin.

Sarjaa luotsaavat pukuliikkeen omistaja Niina Kuhta ja muodin asiantuntija Sami Sykkö. He hoitavat hommaansa taidolla ja tyylillä.

"Mitä se on rykässyt päälleen"

Jokaisessa jaksossa tavataan kolme eri morsianta, jotka saapuvat makutuomareina toimivien läheistensä kanssa valitsemaan hääpukuaan. Hääpuku on morsiamille elämää suurempi vaate, jonka suhteen ei haluta tehdä kompromisseja.

Ensimmäisessä jaksossa morsiuspukua etsii muun muassa Siiri, joka on avioitumassa Antti Railion kanssa. Etelä-Pohjanmaalta tulee mukaan suorapuheinen raati. "Ristus notta mitä se on rykässyt päälleen", kuuluu yksi kommenteista.

Yhden morsiamen suosikkipuku on juuri lähtenyt liikkeestä toisen asiakkaan matkaan. Kolmannella puolestaan on todella haastavat vaatimukset muun muassa värin suhteen.

Ohjelman nimi ihmetyttää

Yksi asia morsiuspukujen maailmassa ihmetyttää. Morsiuspukumuoti taitaa olla nyt todella avokaulaista. Hyvin syvään uurretut dekolteet muistuttavat filmitähtien kohahduttavia iltapukuja punaisella matolla. Mutta sopivatko ne kirkkohäihin?

Sitäkään en ymmärrä, miksi ohjelman amerikkalaisversion nimi on Tahdon morsiuspuvun, mutta suomalaisen version pitää olla kankeasti puoliksi englanninkielinen nimihirviö.

TV5 maanantai 14.10. klo 20.00.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

15:20
Putin saapui Berliiniin Libya-huippukokukseen – Suurvallat yrittävät ratkoa Libyan pitkittynyttä sisällissotaa, joka uhkaa maan öljynvientiä
15:17
Arvio: Dream Theaterille enemmän on aina enemmän – fanit ottivat progressiivisen metallin suurnimen vastaan avosylin Oulussa, mutta yhtyeen maratonmittaisessa keikassa oli paljon parantamisen varaa Tilaajille
15:12
Kuvagalleria: Progressiivisen metallin suurnimi Dream Theater vieraili ensimmäistä kertaa Oulussa
14:57
Mitä ihmettä – Suomessa rekisteröitiin joulukuussa uusia henkilöautoja 33,2 prosenttia edellisvuotta enemmän
14:29
Vegaaniruuan tarjoamisessa päiväkodeissa suuria vaihteluita Suomen sisällä – Helsingissä perheet voivat ilmoittaa syövänsä vain vegaaniruokaa, Oulussa tällaista vaihtoehtoa ei ole
14:03
Johaug tuplasi etumatkansa ja juhli voittoa – Pärmäkoski ei pysynyt Östbergin kyydissä
12:19
Mies laittoi toisen miehen kuvan Facebook-ryhmään ja väitti sarjakuristajaksi – Rovaniemen hovioikeus tuomitsi maksamaan sakkoja ja korvauksia
135
Kysyimme, onko työaika Suomessa liian lyhyt – "Vastaus riippuu paljon siitä, minkälaisesta työstä puhutaan"
55
Pimeät katuvalot ovat kulkijoiden riesana Oulussa – ledeissä ongelmia aiheuttaa lamppujen huolto
25
Mikko Rautalin opettaa nuoria sairaalakoulussa – Aknestikin ex-rumpali antaa kaikille perheille yhden vinkin: "Voisi olla ihan hyvä, että kotona keitetään pottuja neljän aikaan"
24
Oululaiset eivät ole ottaneet kultuuripääkaupunkihanketta omakseen Lukijalta
20
Harry ja Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä eivätkä saa enää valtion varoja – Kuningatar Elisabet: "Tuen heidän toivettaan itsenäisemmästä elämästä"
17
Kärpät palasi voittojen tielle, mutta Ässät järjesti Porissa hikisen ja stressitasoja nostaneen puhteen – ykkösnyrkki piti vieraat pelissä mukana, Kristof ja Koblizek voittolaukauskilpailun sankarit
14
IS: Elisan pu­he­lin­myy­jät va­leh­te­li­vat asiak­kail­le – Yhtiön kä­si­tyk­sen mukaan käy­tän­tö oli pe­siy­ty­nyt ty­tär­yh­tiön Enia Oy:n Poh­jois-Suo­men myyn­ti­yk­sik­köön

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hallitus suunnittelee uutta aktiivimallia

138 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ei ihan normaali nainen, enkä sellaista kaipaa

Tuskin susta on miehetkään kiinnostuneet. Lue lisää...
Late vanahana

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image