Viihde

Sysimustassa komediassa kuun pimeältä puolelta Tommi Korpela koheltaa Makkosena

Häiriötekijä on sysimusta komedia, joka tarjoilee vinksahtaneita tarinoita. Yksi päähenkilöistä on Tommi Korpelan esittämä Makkonen. KUVA: Malla Hukkanen
Viihde 4.3.2018 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme sunnuntain kiinnostavinta tv-elokuvaa

Häiriötekijä

★★★★ Elämän pimeät, nolot ja ahdistavat puolet viettävät juhlaa Aleksi Salmenperän sysimustassa komediassa. Q-teatterin esityksestä mukailtu sketsisarja tuo vastaan mm. ääriraivokkaan bilettäjän ja aatelisnaisen elämän vähemmän salonkikelpoiset loppuhetket. Seurauksena on yhtä lailla tyrmistystä kuin nauruakin. Ihmebantu-sarja tulee mieleen muutenkin kuin Tommi Korpelan, Elina Knihtilän ja Jani Volasen vuoksi. Ensiesitys. (Suomi 2015)

TV1 sunnuntai 4.3. klo 21.05

Urhea

★★★ Disneyn suomeksi puhutussa animaatioseikkailussa intiaaniprinsessa Pocahontas ja kiinalainen Mulan saavat skotlantilaisen virkasisaren. Sisukas prinsessa Merida on kiinnostunut enemmän ratsastuksesta, jousella ampumisesta ja muista keskiaikaisista sankaritoimista kuin vanhempien junailemista naimakaupoista. Tarina ei omaperäisyydellä juhli, mutta Ylämaan maisemat ja lennokas toiminta hivelevät silmää. (USA 2012)

Nelonen sunnuntai 4.3. klo 16.25

White House Down

★★★ Elokuvissa eletään onnekkaiden yhteensattumien maailmassa. Palomies astuu taloon, kun kellarissa roihahtaa. Ornitologi osuu paikalle, kun linnut alkavat hyökkäillä ihmisten kimppuun. Roland Emmerichin toimintajännärissä turvamies Channing Tatum on sattumalta turistikierroksella, kun raskaasti aseistetut terroristit tunkevat Valkoiseen taloon. Tytär Joey King ja presidentti Jamie Foxx ovat valppaasti mukana. (USA 2013)

TV5 sunnuntai 4.3. klo 23.05

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

24.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image