Viihde

Seksikauppaa omasta halusta vai trauman vuoksi? Brit­ti­do­ku­men­tis­sa seurataan kolmea eri-ikäistä naista, jotka kauppaavat sek­si­pal­ve­lu­jaan netin avulla

Kun lapset ovat koulussa, perheenäiti Victoria myy itseään. Louis Theroux perehtyy dokumentissaan Britannian seksikauppaan. KUVA: Arron Fellows copyright BBC 2019
Viihde 25.2.2020 7:00
Anna Kilponen

Theroux ja seksikauppaa kotona

★★★★ Brittiläisellä Louis Theroux'lla on taito mennä dokumenteissaan arjen tasolle ja laittaa myös itsensä likoon. Hän perehtyy aiheisiinsa huolella ja hienovaraisella intensiteetillä, joka tuntuu kaikenlaisen tosi-tv:n ja heppoisten tirkistelydokumenttien seassa jo harvinaislaatuiselta.

Tällä kertaa hän perehtyy seksikauppaan, joka on Britanniassa sallittua, kunhan siihen ei liity pakottamista tai hyväksikäyttöä. Theroux seuraa useamman kuukauden ajan kolmea naista, jotka myyvät seksipalveluitaan nettiä ja sosiaalisista mediaa hyödyntäen.

Victoria on kolmekymppinen perheenäiti ja yksihuoltaja, Ashleigh puolestaan parikymppinen taideopiskelija ja viisikymppinen Caroline on entinen hammashoitaja, joka elää parisuhteessa mutta etsii seksuaalisuuttaan kauppaamalla itseään.

Halu tulla huomatuksi

Naisten taustat vaikuttavat päältä päin varsin erilaisilta, mutta kun pintaa hieman raaputtaa, näyttäytyvät heidän kokemuksensa hämmentävän samantyyppisiltä.

Heitä yhdistää halu tulla huomatuksi. Naiset vakuuttavat tekevänsä työtä omilla ehdoillaan, mutta asiassa on myös traagisempi puoli: heillä on traumoja, joissa keskeistä on miehinen alistaminen.

Theroux pääsee liki haastateltaviaan ja tohtii esittää kiusallisia kysymyksiä jopa eräälle seksin ostajalle. Dokumentin parhaimpiin hetkiin lukeutuu kohtaus seksikaupassa: Carolinen kokeillessa eroottisia asuja sovituskopissa Theroux saa hänen miehensä avautumaan parisuhteesta.

TV2 klo 21.00.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

31.3.
Urpiaisia ruokinnalla Lukijalta
31.3.
Valtioneuvoston muistio ravintoloiden sulkemisesta kertoo: Koronaa tavattu Pohjois-Pohjanmaalla kuudessa kunnassa – "Oulussa on havaittu useita COVID-19 -tapauksia"
31.3.
Haukiputaan yli 40-vuotias Jatulin liikuntakeskus kaipaa kipeästi isoa remonttia – vajaan yhdeksän miljoonan peruskorjaushanke on paraikaa selvityksessä
31.3.
Messi piikitteli Barcelonan seurajohtoa – "Olemme aina olleet ensimmäisinä auttamassa seuraa, kun on ollut tarve"
31.3.
Muhoksen kunta aloittaa yt-neuvottelut – vielä ei selvillä, kuinka suurta henkilöstömäärää lomautukset koskevat
31.3.
Maaliskuun lukijakuva: Enkun tunti sujuu Iidalla kotona Kiimingissä pappakoiran kanssa
31.3.
MTV Uutiset selvitti että enemmistö suurimmista pörssiyhtiöistä aikoo maksaa osinkoa koronaviruksen keskellä

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

Eikö samalla logiikalla työttömäksi jäävänkin pitäisi olla nillittämättä työttömyyttään ja kestää se puoli vuotta ilman ... Lue lisää...
Eikö työttömäksi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

1.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image